Άλλο ένα μοναδικό βίντεο με πολλές ενδιαφέρουσες σκηνές εμφάνισης εξωγήινων… 
Σε κάποια σημεία φαίνεται να έχουν αιχμαλωτιστεί και να συνομιλούν με πράκτορες της KGB & CIA και σε κάποια να κείτονται νεκροί!!!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

πάλι καλά που έδωσαν τεχνολογία αλλιώς στο μεσαίωνα θα ήμασταν ακόμα φυσικά αυτό φαίνεται τρελό για σύγχρονους ζουλου με διπλώματα... κιόλας δήθεν μορφωμένους ! 
που θέλουν να πιστεύουν τα παραμυθάκια που τους λένε περί δημιουργίας και ιστορίας , εξάλλου ο μέσος άνθρωπος είναι ίδιος με τον άνθρωπο του 100 πχ κενό νοητικής ανάπτυξης ! και νοημοσύνης . γιαυτό βγάζουν διάφορα που και που,για τους έχοντες λίγο μυαλό. 

Ποσό χαζό δείχνει να ακούς κάποιους να λένε δεν υπάρχουν σε ένα τεράστιο σύμπαν γεμάτο κόσμο , το γέλιο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί ήταν οι πραγματικοί Θεοί !!!!!!! 
Kαι είναι ακόμα!!! Oι άνθρωποι τον σπήλαιον πιστεύουν κάποιον που το έπαιζε Yος προφήτης κτλ του Θεού άλλα όχι ότι υπάρχουν άλλοι πιο μάγκες από τον άνθρωπο που δεν ξέρει καν την φύση του... 
Δουλεύει ο μίσος εγκέφαλος σαν δούλος που είχε σχεδιαστεί και δεν το έχασε ποτέ αυτό μέχρι σήμερα (βλέπε ο ένας δουλεύει για τον άλλον και όλοι μαζί για κάτι χαρτιά που έχουν άξια! για το κράτος κτλ. αυτό το σύστημα είναι βλακώδες στα μάτια ενός εξωγήινου και όχι μονό!!!)
Για όσους δείχνουν τρέλα αυτά δεν πειράζει έτσι και αλλιώς ο άνθρωπος του σήμερα δεν έχει διάφορα από τους αρχαίους και ας έχει τεχνολογία 
και αυτό το πράγμα που το λένε εκπαίδευσή από διαμορφωτές σκέψεις! 
Εμένα δεν με έπιασε αυτό άλλα ούτε το πίστευε και μη έρευνα!


http://master-lista.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger