Με τον σατανισμό φέρεται να είναι εμπλεκόμενος ο 37χρονος άνδρας που συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία του Tennessee επειδή δολοφόνησε μια γυναίκα και αφού την τεμάχισε, έφαγε τα χέρια και τα πόδια της. 

gr6ju7uj



Πρόκειται για τον Gregory Hale, στο σπίτι του οποίου η Αστυνομία βρήκε ανθρώπινα υπολείμματα, που όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε ανήκαν στην μόλις ένα χρόνο μικρότερή του Lisa Hyder η οποία, μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο το πώς βρέθηκε στο σπίτι στυγερού ανθρωποφάγου και αν είχε οποιαδήποτε άλλη σχέση μαζί του ή έπεσε θύμα απαγωγής.

112912_B4_Kayla_Qualls_t240Σύμφωνα με τις Αρχές, το έγκλημα πρέπει να έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ η Αστυνομία παρακολουθούσε νόμιμα τον Hale μετά από σχετική καταγγελία ενός γείτονα που κατήγγειλε στον Εισαγγελέα ότι “νομίζει πως ο Ηale είχε διαπράξει φόνο”.

Ο προφανώς διαταραγμένος κανίβαλος, ο οποίος ωστόσο είχε πλήρη επίγνωση της φρικαλέας πράξης του, μετά το έγκλημα προχώρησε σε τεμαχισμό του πτώματος της άτυχης γυναίκας, και αφού έθαψε τον κορμό της, στη συνέχεια έφαγε τα χέρια και τα πόδια της, ενώ ένα μικρό μέρος από αυτά βρέθηκε μέσα στο σπίτι του Hale.

Όπως μαρτυρούν ευρήματα της Αστυνομίας, ο στυγερός δράστης προέβη στην αποτρόπαια πράξη του στο πλαίσιο κάποιου σατανιστικού “τελετουργικού” που εκτός από την αφαίρεση ζωής απαιτούσε και ανθρωποφαγία !

Η Εισαγγελία απήγγειλε κατηγορία για δολοφονία εκ προμελέτης Α΄ Βαθμού ενώ για την πράξη του τεμαχισμού και της ανθρωποφαγίας, η κατηγορία αφορά “κατάχρηση πτώματος”.


www.makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger