Ο καλά οργανωμένος στρατός του ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας η αλλιώς Isis ισχυρίζονται ότι έχουν πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα και πως διαθέτουν την βούληση χρησιμοποιώντας τα να "ελευθερώσουν" την Παλαιστίνη από το Ισραήλ στο πλαίσιο του σχεδίου της ισλαμικής άνοιξης !

Ο Franklin Lamb ένας διεθνής δικηγόρος με έδρα την Βηρυτό και την Δαμασκό δήλωσε πως η κίνηση αυτή είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου των Isis για την δημιουργία ενός χαλιφάτου υπό αυστηρό ισλαμικό νόμο που επεκτείνετε από την Μεσόγειο θάλασσα μέχρι το Ιράκ .

Ο Lamb που έχει πρόσβαση , επικοινωνία με μαχητές και υποστηρικτές της Isis δήλωσε πως η isis έχει δημιουργήσει μια νέα "εξειδικευμένη" μονάδα η οποία διοργανώθηκε στις αρχές του 2013 και κεντρικό της στόχο έχει αποκλειστικά την καταστροφή του σιωνιστικού καθεστώτος κατοχής της Παλαιστίνης !

Σύμφωνα με τον Lamb πως ο χρόνος για την απελευθέρωση της κατεχόμενης Παλαιστίνης η αλλιώς το Ισραήλ θα πάρει το πολύ 72 μήνες !!!


Σχόλιο Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος : Κάπως έτσι θα μπορούσε να γρεμιστεί και ο ναός ... Σκέψου ... Είναι ακόμη ελεύθερο...



www.katohika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger