Καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης από δύο συγχωριανούς της, συγκλονίζει χωριό του Αγρινίου, που βρίσκεται κοντά στη Λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniovoice.gr, οι δύο άνδρες, ηλικίας κάτω των 30 ετών, κρατούνται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να δοθεί γενετικό υλικό στον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες της ανήλικης.

Σύμφωνα με το agriniovoice.gr, την Τετάρτη 23 Ιουλίου το βράδυ οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε μαγαζί του χωριού μαζί με την κοπέλα και τον πατέρα της και διασκέδαζαν καταναλώνοντας αλκοόλ μέχρι πρωίας. Σύμφωνα με πηγές, ο πατέρας παρέμεινε στο μαγαζί, ενώ οι κατηγορούμενοι πήραν την κοπέλα, επειδή ήταν αργά, με την πρόφαση να την πάνε στο σπίτι της.

Αντί αυτού όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, την πήγαν στο σπίτι του παντρεμένου και την βίασαν. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του χωριού, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο νεαροί απασχολούν την τοπική κοινωνία, ενώ ο πατέρας του ενός έχει κατηγορηθεί παλιότερα -επίσης- για βιασμό.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger