Μ.Ι.Β.! Το αρκτικόλεξο της φράσης Men In Black (Άνθρωποι στα μαύρα ή οι άνθρωποι με τα μαύρα) όπως έχουν μείνει καταγεγραμμένοι στην ιστορία των... "παραδόξων". Πρόκειται για κάποιους "ανθρώπους" που από τη δεκαετία του '50 περιφέρονται ανάμεσά μας προσπαθώντας να μάθουν πράγματα. Ειδικά στη δεκαετία του 1960, έχουν καταγραφεί εκατοντάδες εμφανίσεις τους, οι οποίες κινούνταν ανάμεσα στο παράξενο και στον τρόμο. Όπως θα δούμε παρακάτω έχουμε να κάνουμε με ένα φαινόμενο που αναμένεται να διχάσει πολλούς, όπως ήδη το έχει κάνει. Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα που εγείρει η παρουσία τους:1. Ποιοι είναι οι ΜΙΒ; και2. Τι ζητάνε από εμάς;Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουμε σε αυτό το κείμενο, αν και θα είναι σίγουρα μία... μάλλον απίστευτη ερμηνεία.

Οι ΜΙΒ εμφανίστηκαν αρχικά στις ΗΠΑ. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης ήταν ότι όπου εμφανίζονταν συνέβαιναν κι άλλα παράδοξα, όπως εμφανίσεις ανεξήγητων Φώτων, εμφανίσεις Άγνωστου Ταυτότητος Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ), εξαφανίσεις ζώων ή ακόμα και... αφαιμάξεις ζώων. Σε κάποιες περιπτώσεις είχαν αναφερθεί τηλεφωνήματα σε απενεργοποιημένα τηλέφωνα, ραδιόφωνα να παίζουν χωρίς να είναι στην πρίζα, οχήματα να σβήνουν ή να παίρνουν μπροστά χωρίς λόγο. Γενικά πρόκειται για ένα περίεργο και τρομακτικό κλίμα. Σε μία περίπτωση στο Ιλινόις των ΗΠΑ, ένα ζευγάρι δέχτηκε την απρόσμενη επίσκεψη ενός περίεργου ζευγαριού. Τα ρούχα τους έδειχναν παλαιομοδίτικα. Οι περίεργοι ξένοι τους συστήθηκαν με περίεργα ονόματα και τους ζήτησαν να μείνουν για λίγη ώρα στο σπίτι τους. Έδειχναν παράξενοι. Ακόμα και το βήμα τους ήταν παράξενο. Το ίδιο κι η φωνή τους κι η άρθρωση του λόγου. Άρχισαν να τους κάνουν διάφορες ερωτήσεις για τα ρούχα και τις συνήθειες τους. Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε και στο σεξουαλικό. Ο παράξενος άνδρας ρωτούσε αν το στήθος της επίσης παράξενης συζύγου του ήταν καλό, πως έκαναν έρωτα και άλλα παρόμοια. Το ζευγάρι των αμερικανικών αισθάνθηκε πολύ άβολα και τους ζήτησε να φύγουν. Εκείνοι βγήκαν από την πόρτα κι εξαφανίστηκαν.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ΜΙΒ εμφανίστηκαν σε μάρτυρες εμφανίσεων ΑΤΙΑ ζητώντας τους "ευγενικά" να ξεχάσουν ό,τι είδαν. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, εμφανίζονται με μαύρο αυτοκίνητο παλαιού τύπου με φιμέ τζάμια. Χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα: 1. Δείχνουν να νοιώθουν άβολα με τα ρούχα που φοράνε (σημ. τα τελευταία χρόνια, οι εμφανίσεις ΜΙΒ έχουν γίνει σπάνιες καθώς φαίνεται ότι οι ενδυματολογικές τους φάσεις έχουν εκμοντερνιστεί ακόμα και στα χρώματα) 2. Η άρθρωση των λέξεων μοιάζει σαν να μιλάνε έχοντας μία μπουκιά στο στόμα μονίμως. 3. Τα μάτια τους έχουν μαύρο χρώμα, ενώ το βλέμμα τους μοιάζει απλανές και περιεργαστικό ταυτόχρονα. 4. Αναδύουν μία περίεργη οσμή, μάλλον απροσδιόριστη.5. Είναι πάντα σοβαροί και δεν έχουν καμία αίσθηση του χιούμορ, ούτε χαμογελούν ποτέ.

Ας δούμε τώρα περί τίνος πρόκειται. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι άνθρωποι. Εξωγήινοι; πολύ απλοϊκό για να είναι αληθινό. Θα σας πω λοιπόν μία ιστορία. Πριν από χιλιάδες χρόνια, οι Τιτάνες κυβερνούσαν τη Γη, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να υποφέρουν. Τότε, με την τεχνολογία των Τιτάνων να ξεπερνάει κάθε φαντασία, δημιουργήθηκαν τα πρώτα υβρίδια (< ύβρις. Απόδοση στη νέα ελληνική: μικρές ύβρεις) από Τιτάνες και ζώα, ώστε να αυξηθεί η δύναμη των Τιτάνων. Κάποιοι από αυτούς εξελίχθηκαν σε Στρατηγούς και Κυβερνήτες. Ανάμεσά τους ο Ρα, ο Όσιρις, η Ίσιδα, ο Βάαλ, ο Βαλάχ, ο Άνουβις, ο Σεθ, ο Ασταρώθ, ο Βελίαλ και πολλοί άλλοι. Ώσπου ο Δίας με τα στρατεύματά του τους κατενίκησε (όπως αναφέρει η αρχαία ελληνική ιστορία) και όσους επέζησαν από την Τιτανομαχία, τους έκλεισε στα Τάρταρα. Ωστόσο, κάποιοι διέφυγαν και δημιούργησαν κλειστές κοινωνίες. Η επιθυμία τους να ξανακατακτήσουν τη Γη, έμεινε άσβεστη. Αυτοί δημιούργησαν και την τάξη των "Παρατηρητών" ώστε να κινούνται άνετα ανάμεσα στους ανθρώπους και να ενημερώνουν για το αν τα σχέδιά τους προχωρούν σωστά και πώς αντιδρά η ανθρωπότητα. Φαντασία όλο αυτό; Πλούταρχος, Πλάτων, Αριστοτέλης, Ηρόδοτος, Ορφικοί, Παυσανίας και πολλοί άλλοι, θα διαφωνήσουν με όσους πιστεύουν ότι αυτά αποτελούν φαντασία. Στη σύγχρονη εποχή, εκείνος που πρώτος τόλμησε να φέρει στο φως της δημοσιότητας την ύπαρξη των υποχθόνιων γενών ήταν ο (μακαρίτης) Γιάννης Φουράκης. Ακολούθησαν ο υποφαινόμενος και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος (ο οποίος ναι μεν αποκάλυψε πολλές αλήθειες, αλλά ταυτόχρονα τις διάνθισε με μπόλικη φαντασία).

Στην πραγματικότητα λοιπόν, οι ΜΙΒ, είναι οι "Παρατηρητές" των υποχθόνιων οντοτήτων. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται μέσα σε κυβερνήσεις, οργανισμούς, συνδικάτα, κόμματα, σώματα ασφαλείας, ΜΜΕ, μυστικές υπηρεσίες, επιστημονικά εργαστήρια και όπου μπορούν να ελέγξουν τη ζωή της ανθρωπότητας. Πριν κλείσω το κείμενο αυτό, θα ήθελα να διαβάσετε προσεκτικά το παρακάτω:Γνωρίζω ότι όλα αυτά ακούγονται "ιστορίες αχαλίνωτης επιστημονικής φαντασίας". Δυστυχώς όμως δεν είναι. Είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα διαφωνήσουν. Είναι αναμενόμενο. Να γνωρίζετε ωστόσο, ότι δεν έχω καμία αξίωση να αποδεχτείτε τα όσα γράφω και για τα οποία φέρω ακεραία την ευθύνη. Δεν έχω καμία απολύτως αξίωση να με πιστέψετε. Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που ερεύνησα διεξοδικά και κατέληξα σε αυτά τα αποτελέσματα. Για να είμαι ειλικρινής, οι αρχικές μου σκέψεις ήταν ότι:Α. Είχα να κάνω με εξωγήινους ήΒ. Είχα να κάνω με μία κυβερνητική προπαγάνδα διασποράς φόβου.Τα αποτελέσματα των ερευνών μου όμως με διέψευσαν κι όσο κι αν δεν ήθελα να το δεχτώ, δυστυχώς εκεί με οδήγησαν. Ακόμη και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, παρακαλάω να έχω κάνει λάθος, αλλά... οι διασταυρώσεις των δεδομένων έδειξαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Γεώργιος Μεταξάς

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger