Στο βιβλίο του o ο Greg Hallet » ο Χίτλερ ήταν ένας Βρετανός πράκτορας» (2005) ο Greg Hallet απεικονίζει τον πόλεμο ως μια μακάβρια ψευδαίσθηση που έφερνε στο μυαλό του ο Xιτλερ με απόκρυφισμο και μάγους για να υποβαθμίσει και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα τελικά σε παγκόσμια κυβέρνηση. http://www.greghallett.com/

Ο ισχυρισμός του Greg Hallet ότι ο Χίτλερ ήταν «Βρετανος» πράκτορας βασίζεται στη μαρτυρία ενός μυστηριώδους δικτύου συνταξιούχων πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών. Ενώ δεν παρέχει έγγραφη απόδειξη. Hallett δεν προσφέρει πειστικες, παρα έμμεσες αποδείξεις. Για παράδειγμα, Αδόλφος Χίτλερ ήταν στην Αγγλία το 1912-1913, γεγονός που υποστηρίζεται από το βιβλίο της κουνιάδας του «Τα απομνημονεύματα της Μπρίτζετ Χίτλερ» (1979). Πολλοί ιστορικοί όπως ο Χίτλερ βιογράφος Τζον Toland αγνόησαν αυτή την εντυπωσιακή πληροφορία. (Αν είναι σωστος ο Hallett, ιστορικοί, όπως ο Toland είναι ένοχοι προσπαθεια εξαγνισμου του Χίτλερ και στην πραγματικότητα τον παρουσιασαν πιο αξιόπιστο από ό, τι ήταν.)

Ο Hallett λέει οτι ο Χίτλερ πέρασε από τον Φεβρουάριο-Νοέμβριο του 1912 πλύση εγκεφάλου και ηταν εκπαιδευμένος στην Βρετανική Στρατιωτική Psych-Ops Σχολή Πολέμου στο Tavistock στο Ντέβον και στην Ιρλανδία.»Πόλεμικες μηχανές χρειάζονται στον πόλεμο και [που σημαίνει ότι χρειάζεται] να χρηματοδοτουνται, εκπαιδεύονται και υποστηρίζονται διπλοι πράκτορες για να ειναι patsies τους,μαριονέτες τους και οι εχθροί τους μαριονέτες σε ενα στημενο πολεμο συμφεροντων ακατανοητων για την εποχη,» γράφει ο Hallett (38).

Η κουνιάδα του περιγράφει τον Χίτλερ ως εντελώς χαμένο όταν έφτασε στο σπίτι της,στο Λίβερπουλ χωρις αποσκευες. «Είχα μια ιδέα ότι ήταν άρρωστος, το χρώμα του ήταν τόσο κακο και τα μάτια του φαινόταν τόσο περίεργα,» έγραψε. «Παντα διαβαζε, όχι βιβλία, μπροσούρες μικρες στα γερμανικά. Δεν ξέρω τι ηταν σε αυτές, ούτε ακριβώς από πού προέρχονταν.» (Σελ. 29,35) Ο Hallett λέει αυτά ήταν εκπαιδευτικα εγχειριδία απο το κεντρο εκπαιδευσης πρακτορων της στρατιωτικης Σχολκης Πολεμου απο το Tavistock.

«Ο Χίτλερ ήταν ένας Βρετανός πράκτορας» είναι χρήσιμη ως εναλλακτική λύση για παράδειγμα. (Συνήθως δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια, επειδή έχουμε τη λανθασμένα παράδειγματα, να μας «εκπαίδευουν»). Όταν ο Hallett λέει «Βρετανοί», εννοεί Illuminati, η λατρεία της μασονικής καστας σούπερ πλούσιων τραπεζίτων, οι οποίοι ελέγχουν ένα δίκτυο διασύνδεσης των καρτέλ. Αυτή η λατρεία βασίζεται στο City του Λονδίνου, αλλά χρησιμοποιει την Αγγλία και τα περισσότερα έθνη και ιδεολογίες σαν μαριονέτες σε μια κάλτσα Punch και Judy που ονομάζουν ιστορία.Αλλη μια τρανη αποδειξη οτι η ιστορια ειναι κατασκευασμενη κατα το δοκουν της πραγματικης ολιγαρχιας του πλανητη.

Η Αξίωση του Hallett θα αποσαφηνίσει πολλά απίθανα γεγονότα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Για παράδειγμα, γιατί ο Χίτλερ αφησε 335.000 στρατιώτες των συμμαχικών δυνάμεων στη Δουνκέρκη να ξεφυγουν ; Αυτή η χειρονομία δον κιχωτική εξηγήθηκε ως εισαγωγή της ειρήνης, αλλά σίγουρα στην Αγγλία θα ήταν πιο προσεκτικοί, αν ο στρατός του ήταν σε στρατόπεδα αιχμαλώτων πολέμου.

Ο ναζιστικος θρίαμβος τον Μάιο του 1940 ήταν σαν ένα νοκ άουτ στον πρώτο γύρο. Η Illuminati δεν είχε την πρόθεση να τελειώσει τον πολεμο τόσο σύντομα, ούτε ηθελαν τους Ναζί να κερδίζουν.

Το καλοκαίρι του 1940, όταν οι Ναζί ήταν θριαμβευτες και η Βρετανία κατάκοιτος,ο ναζιστικος Επικεφαλής Στρατιωτικών Πληροφοριών (Abwehr) Ναύαρχος Κανάρης Βίλχελμ είπε στον υπουργό Εξωτερικών της Ρουμανίας Prince Michael Sturdza να παραμείνει ουδέτερος, διότι η Αγγλία θα κερδίσει τον πόλεμο. Έδωσε, επίσης, αυτό το μήνυμα στον ισπανο δικτάτορα Φράνκο. (Βλέπε » Παγκοσμίων Πολέμων Ενορχηστρωσεις» http://www.savethemales.ca/000936.html)

Του Hallett η θεωρία εξηγεί επίσης γιατί ο Χίτλερ, που υποτίθεται ότι ηταν ο κύριος εχθρός των εβραιων τραπεζιτών, ενήργησε σαν να μην ήξερε την ελεγχόμενη Ρόθτσιλντ Αγγλία (και Αμερική), όταν αυτό ήταν κοινή γνώση.(Βλ., Hilaire Belloc, «Οι Εβραίοι» 1922). Αν ο Χίτλερ ήταν πραγματογνωμονας, δεν θα είχε προσπαθήσει να πατροναρει αυτές τις χώρες.Στην Αγγλία θα έιχαν εισβάλει και κατακτήσει πριν από την επιθεση στη Ρωσία.

Η Υπόθεση του Hallett εξηγεί: 1) Γιατί ο Χίτλερ ήταν σε θέση να επεκταθεί στην Ρηνανία κλπ. χωρίς το φόβο αντιποίνων. 2) Γιατί η ναζιστική πολεμική μηχανή χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε από την Τράπεζα της Αγγλίας και ποιος είναι ποιος της Anglo American εταιριας που ελέγχεται από τους Illuminati. 3) Γιατί ο Χίτλερ ποτέ δεν σφραγισε τη Μεσόγειο απο το Γιβραλτάρ? Και γιατί ο ισπανος δικτάτορας Φράνκο παρέμεινε ουδέτερος, παρά το τεράστιο χρέος που οφείλε στους Ναζί απο τον Εμφύλιο Πόλεμο. 4) Γιατί έδρα της IG Farben στη Φρανκφούρτη δεν βομβαρδίστηκε και έγινε αρχηγείο της CIA. 5) Γιατί η Τράπεζα της Αγγλίας ανταμείψε τον Χίτλερ για την καταλήψη της Πράγας, παρέχοντάς του τα αποθέματα χρυσού της Τσεχίας που φυλασονταν στο Λονδίνο.

Θα εξηγήσει γιατί ο Χίτλερ έδωσε γελοία φυλετική προτεραιότητα πάνω από την πολιτικη και να κερδίσει τον πόλεμο. Θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια συμμαχων Σλάβων (ακόμα και πολλων Εβραίων) στην αντιμετώπιση της κομμουνιστικής Ρωσίας. Αντ “αυτού, έκανε τους εχθρούς αδιάλλακτους.

Θα μπορούσαμε να διερωτώμαστε γιατί η Ιαπωνία επιτέθηκε στις ΗΠΑ, αντί της Ρωσίας? Γιατί ποτέ δεν συνειδητοποίησαν οι Ναζί οτι οι τηλεπικοινωνιες τους είχαν παραβιαστεί? Γιατί ο Χίτλερ δεν είχε κατακτήσει τα πεδία πετρελαίου της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής, όταν είχε την ευκαιρία κλπ., αλλά βλεπετε την εικόνα……..και που οδηγουν αυτα τα καιρια ερωτηματα.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ;

Το μεγαλύτερο παραδοξο από όλα είναι ότι ενα αυστριακος αλητης καθαριστης δρομων και ομοφυλοφιλος εγινε καγκελάριος της Γερμανίας.Ο Χίτλερ εντάσσεται σε μια σειρά από σκοτεινα blackmailable στοιχεία που έχουν εκτόξευσει στο προσκήνιο του κόσμο με τη βοήθεια ενός «αόρατου χεριου».

Ο Hallett γράφει ότι ο παππούς του Χίτλερ ήταν ο Nathan Meyer Rothschild. Η γιαγιά του Χίτλερ, Μαρία Schickelgruber, ήταν μια υπηρέτρια στη Βιέννη στο αρχοντικό του Ρότσιλντ, όταν ο πατέρας του, Alois συνελήφθη «από το φόβο» σε μια σατανική τελετή βιασμού. Ο Ρότσιλντ θα μπορούσε μόνο να παντρευτεί μέσα σε περιορισμενο κυκλο της οικογένειας τους, έτσι είχε νόθα παιδιά, που λειτούργησαν ως ανώνυμοι παράγοντες.

(Προφανώς αυτό είναι ένα μοτίβο Illuminati.Ο Μπιλ Κλίντον φημολογείται ότι ηταν ένας Ροκφέλερ.)

Η γιαγιά του Χίτλερ έλαβε την υποστήριξη του παιδιού από έναν Εβραίο επιχειρηματία, ο οποίος ήταν πιθανότατα ένας ενδιάμεσος για τον παππού του. Η Μπρίτζετ Χίτλερ αναφέρει η αδελφή του Χίτλερ Paula: «Απο τοτε που ο Αδόλφος ξεκίνησε τους φυλετικούς νόμους δεν έχουμε παππού, ο Αδόλφος και γω. Σίγουρα όποιος ήθελε μπορούσε να κάνει μια καλή συμφωνία από αυτό.» («Αναμνήσεις», σελ.. 175)

Ο γιος του Rothschild, ο Alois Χίτλερ ο τριτος γαμος του ήταν με την ανιψιά του, Κλάρα, η οποια έγινε η μητέρα του Χίτλερ. Ο πατέρας του ήταν επιθετικος και η μητέρα του διπολικη. Ο Χίτλερ έγινε άπορος σε ηλικία 18 ετών όταν πέθανε η μητέρα του, και έζησε σε ένα ξενώνα της Βιέννης των ανδρών που ήταν ενα στέκι ομοφυλοφιλων.

Σύμφωνα με τον Lothar Machtan «The Hidden Χίτλερ» (2001), ο Χίτλερ ήταν ένας ομοφυλόφιλος με μακρυ ποινικο μητρωο στην αστυνομία για παραπλάνηση νέων άνδρων τόσο στο Μόναχο οσο και στη Βιέννη. Τα αρχεία αυτά έφτασαν τόσο στη Ρωσία όσο και στην Αγγλία, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν για την προπαγάνδα, περισσότερες αποδείξεις ότι ο πόλεμος μπορεί να ήταν μια παρωδία. (Machtan λέει επίσης ο Χίτλερ προσπάθησε να ενώθει με το Κομμουνιστικό Κόμμα το 1919, αλλά απορρίφθηκε λογω, αποδεικτικών στοιχείων που μπορεί να ήταν ένα «όπλο για ενοικίαση.»)

Το 1912, ο Χίτλερ είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για την εκπαίδευση ως παράγοντας Illuminati, που πραγματοποιήθηκε στα γερμανικά. Αυτή η «εκπαίδευση» κυμαινόταν από imbibing μια αίσθηση του ρόλου του στη μοίρα της Γερμανίας να μαθει πώς να μαγέψει το κοινό.

Περιελάμβανε επίσης τραυματικη πλύση εγκεφάλου. Η συνείδηση συντρίβεται από την θεαση άγριων ωμότητων σεξουαλικής κακοποίησης. Στη συνέχεια, τα διάφορα κομμάτια της συνείδησης του προγραμματιστικαν και μπορουν να προσεγγιστουν με ιδιαίτερες κωδικές λέξεις. (Διαβάστε Fritz Springmeier και Cisco Wheeler για μια λεπτομερή περιγραφή των Ιλλουμινάτι τεχνικές ελέγχου του μυαλού. Http://educate-yourself.org/mc/IlluminatiFormulaindex.shtml)

Ο Χίτλερ επέστρεψε στη Γερμανία το Μάιο του 1913 και κατατάχθηκε στον γερμανικό στρατό. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου, υπηρέτησε ως δρομέας και συνελήφθη δύο φορές από τους Άγγλους. Και στις δύο περιπτώσεις, ο ίδιος γλίτωσε την εκτέλεση από εναν «άγγελο» των βρετανικων μυστικων υπηρεσίων.

Σύμφωνα με Hallett, ο Χίτλερ ευχαριστιοταν αφηνοντας τις γυναικες να αφοδεύουν πάνω του. Επίσης είχε υποαναπτυκτα γεννητικά όργανα και μόνο ένα όρχι. (Πολλές γυναίκες που τον φλέρταραν αυτοκτόνησαν. Η αγάπη της ζωής του ήταν η 17-year-old του μισο-ανιψιά Geli η οποία δολοφονήθηκε το 1931, όταν έμεινε έγκυος από τον οδηγό του.Ο Machtan υποστηρίζει ότι η πραγματική αγάπη του Χίτλερ ήταν για τον οδηγό.)

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά ναζιστική ομοφυλοφιλία, δείτε «The Pink Σβάστικα» σε απευθείας σύνδεση. Http://www.abidingtruth.com/pfrc/books/pinkswastika/)

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Η ιστορία εκτυλίσσεται σύμφωνα με το μακροπροθεσμο σχεδιο των Illuminati. Οι πόλεμοι σχεδιάζονται δεκαετίες εκ των προτέρων και ενορχήστρωνονται για να επιτευχθεί η καταστροφή των εθνών και των φυσικών ελίτ, ερήμωση, απογοήτευση, και φυσικά η δύναμη και το κέρδος.

Η σούπερ πλούσιοι έχουν οργανωθεί σε μια σατανική αίρεση για να εκμεταλλευτούν την ανθρωπότητα και για την καθιέρωση μόνιμης ηγεμονίας τους. Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια των κεντρικών τραπεζιτών. Τα έθνη του κόσμου οφείλουν να βασίζονται σε τρισεκατομμύρια χρήματα που τυπώνονται για το κόστος του χαρτιού και μελανιού. Ο μόνος τρόπος να προστατευθεί αυτή η «επένδυση» είναι να καθιερώθει ένα προπέτασμα δικτατορίας, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους των κοινωνιων με τον ελεγχο του νου. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του «Πολέμου κατά της Τρομοκρατίας». Δεν απευθύνονται σε «μουσουλμάνους τρομοκράτες,αλλα απευθύνεται σε ολους εμας.

Σύμφωνα με Hallett, ο Ιωσήφ Στάλιν ήταν ένας άλλος Illuminati »παράγοντας του πολέμου» που παρακολούθησε το Tavistock «ψυχικο σχολείο κατάρτισης Ops» το 1907.Ο Clifford Shack υποστηριξε ότι ο Στάλιν ήταν επίσης ένας νόθος απόγονος ενός Ρότσιλντ.http://www.geocities.com/cliff_shack/stalinrothschild.html

Ο Hallett, λέει οτι ο θάνατος του Χίτλερ ήταν πλαστος (ένα διπλός πρακτορας σκοτώθηκε) και ο Χίτλερ δραπέτευσε στη Βαρκελώνη, όπου και έζησε μέχρι το 1950, όταν πέθανε από καρκίνο του στομάχου.

Ο Greg Hallett είναι ένα ριζοσπαστικός και το φλύαρο βιβλίο του είναι γεμάτο επαναλήψεις και παρέκβαση. Δεν θα ορκίζομουν για κανενα από τους ισχυρισμους Hallett ακόμη. Αλλά αξίζει τις ευχαριστίες μας για την προώθηση μιας εναλλακτικής άποψης της ιστορίας ότι ενώ ειναι παρατραβηγμένη είναι πιο πιθανό από ό, τι η ηδη υπαρχουσα. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε τις απόψεις του χωρίς να αισθάνομαστε υποχρεωμένοι να τις αποδεχθουμε ή να τις απορρίψουμε.

Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο επιτευχθηκαν όλοι οι στόχοι των Illuminati Γερμανία και Ιαπωνία έχουν μετατραπεί σε έρημο. Εξήντα εκατομμύρια άνθρωποι σφαγιάστηκαν. Το εβραϊκό ολοκαύτωμα κίνητρο για τη δημιουργία του κόσμου έδρας Ρότσιλντ κυβέρνησης στο Ισραήλ. Ιδεαλιστές και φυσικοί ηγέτες και στις δύο πλευρές σφαγιάστηκαν. Εθνη ήταν φορτωμένα με χρέος. Τα Ηνωμένα Έθνη αυξήθηκαν σαν φοίνικας από τις στάχτες.Η Χιροσίμα έριξε τη σκιά της τρομοκρατίας ανά τον κόσμο. Η ΕΣΣΔ ήταν μια υπερδύναμη και ειχε έλεγχο της Ανατολικής Ευρώπης. Η σκηνή είχε οριστεί για την επόμενη πράξη … ο Ψυχρός Πόλεμος.

Λαμβάνοντας υπόψη την ζοφερή προοπτική για την ανθρωπότητα, υπάρχει μια τάση να εξιδανικεύει πραγματικά τον Χίτλερ ως αντίπαλο του κεντρικού τραπεζίτικου ηγεμονα.Ο Hallett βιβλίο του αποτελεί μια σημαντική υπενθύμιση ότι, όπως ο Στάλιν και ο Μάο, ο Χίτλερ μπορεί να ήταν ένας παράγοντας? Και ο χορηγός Illuminati «εχθρούς» για να υποδαυλίσουν σύγκρουση, και να κρατήσει την ανθρωπότητα σε σκλάβο του.

———

(Αυτή η ενημέρωση άρθρο έτρεξε αρχικά στο Ιαν. 2006)

Χένρι Makow Ph.D. Είναι ο συγγραφέας της «σκληρής Hoax:. Φεμινισμός και η Νέα Παγκόσμια Τάξη» (Www.cruelhoax.ca) άρθρα του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.henrymakow.com του, απολαμβάνει τα σχόλιά σας, μερικές από τις οποίες ο ίδιος θέσεις στο χώρο του χρησιμοποιώντας μόνο τα ονόματα. hmakow@gmail.com

Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.


Δημοσίευση σχολίου

Blogger