Μεταφέρουμε:

Οι παρακρατικοί της Χούντας Σαμαρά διαρρέουν στοιχεία υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο

Όποιος αναπαράγει τα στοιχεία ή αναδημοσιεύει την σχετική λίστα παραβιάζει τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων.

Ένα ακόμη έγκλημα κατά των Συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων πραγματοποίησαν οι παρακρατικοί της Χούντας Σαμαρά.

Πιθανότατα από υπολογιστές που κατασχέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική, όταν "ξηλώθηκαν" τα σπίτια των παρανόμως και αδίκων διωκόμενων Συναγωνιστών, "άγνωστοι" υπέκλεψαν λίστα με ονόματα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής και στην συνέχεια τα διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Σε παρακρατική ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί και εξακολουθούν να υπάρχουν 1700 ονόματα Ελλήνων πολιτών με την ένδειξη “υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής”.

Τα ονοματεπώνυμα είναι κατανεμημένα με την μορφή λίστας με τις ενδείξεις όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο. Πρόκειται για καθαρή στοχοποίηση Ελλήνων πολιτών με σκοπό τον εκφοβισμό τους. Με λίγα λόγια λόγια στοχοποιούν πολίτες στην κάνη των πολυβόλων ένοπλων ομάδων του Αντάρτικου Πόλης.

Κατατίθενται αθρόα μηνύσεις από θιγόμενους πολίτες. Επαναλαμβάνουμε ότι η οποιαδήποτε δημοσιοποίηση των εν λόγω στοιχείων ή αναπαραγωγή της λίστας παραβιάζει τον νόμο περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger