Έσπασαν τα τηλέφωνα στα κέντρα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, ακόμη και των... στρατιωτικών μονάδων της περιοχής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, από τους δεκάδες πολίτες που έγιναν μάρτυρες της πορείας ενός ασυνήθιστου φωτεινού αντικειμένου στον ουρανό του Πύργου! Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που παραθέτει η ιστοσελίδα ilialive.gr, οι κάτοικοι της πόλης είδαν μια φωτεινή μπάλα να κινείται αργά στον ουρανό, από την ανατολική προς τη δυτική πλευρά του Πύργου, χωρίς να ακούγεται κάποιος ήχος που να δείχνει ότι ήταν αεροπλάνο ή ελικόπτερο!

Οι μάρτυρες είδαν το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται για περίπου δέκα λεπτά πάνω από τα κεφάλια τους, να μένει ακίνητο πάνω από την περιοχή του Λάπατου και ύστερα, με μία απότομη κίνηση προς τα πάνω, να εξαφανίζεται στον ουρανό! Οπως ήταν επόμενο, τα σενάρια περί θέασης UFO έκαναν αμέσως τον γύρο της πόλης κι εντάθηκαν ακόμη περισσότερο, όταν κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να το καταγράψουν σε βίντεο με το κινητό τους, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Με απορία

Οι περιγραφές που έδωσαν όσοι είδαν το ανεξήγητο φαινόμενο συγκλίνουν σε μια φλεγόμενη μπάλα, της οποίας η κίνηση ξέφευγε από τα συνηθισμένα. Οι Αρχές, όπως ήταν φυσικό, δήλωσαν αναρμόδιες και οι κάτοικοι έμειναν με την απορία αν πράγματι είχαν μια στενή επαφή δεύτερου τύπου με ΑΤΙΑ ή ήταν κάτι πολύ απλούστερο, όπως ένα... αερόστατο ευχών που πωλείται σε καταστήματα παιχνιδιών για τα παιδικά πάρτι!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger