Φαίνεται ότι η λέξη ΕΛΛΑΔΑ , ΕΛΛΗΝΑΣ και όλα τα παρελκόμενα τους ενοχλούν πολυ την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ !

Ένας τέλειος σχεδιασμός σε χρόνο άλλα και συγχρονικοτητα , ένας τέλειος αλγόριθμος , ενας τέλειος κώδικας βρίσκουν σθεναρή αντίσταση από τα ξένα λόμπι λόγω τους ονόματος του!

Όταν ξεκινήσαμε είχαμε δώσει το όνομα GRCOIN ακούσαμε όμως τις καρδιές των αδερφών μας και δώσαμε τελικά το όνομα HELLASCOIN στην αντίσταση μας .

Έχουμε περάσει όλα τα τεστ , σε όλα τα ιδρύματα παγκόσμια από το bitcoin foundation μέχρι και το μικρότερο ανταλλακτήριο στον κόσμο ,μας έχουν αποδεχτεί ΟΛΟΙ σαν ένα νόμισμα που πληρεί απόλυτα όλες τις προδιαγραφές αλλά.... το παγκόσμιο σύστημα σκλαβιάς μας έχει βάλει τα νομικά τμήματα σε όλα τα ιδρύματα να φέρνουν αντιρρήσεις για το όνομα ..HELLAS.... ! Σου θυμίζει κάτι?

ΔΕν κάνουμε πίσω , δεν διαπραγματευόμαστε την ΑΛΗΘΕΙΑ μας , σε μερικές μέρες θα απαντήσει αν δέχεται το bitcoin foundation την ονομασία μας .... θα είμαστε το πρώτο νόμισμα στον κόσμο που έχει σαν ονομασία την χώρα του !

Όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό θα μπορούσαν να γίνουν ένα φανταστικό μυθιστόρημα περιπέτειας , πίσω από το νόμισμα σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που πούλησαν την ασφάλεια τους για να προσφέρουν την μοναδική έμπρακτη αντίσταση στους Έλληνες !

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ρισκάρει τα πάντα , ακόμα και το δικαίωμα μιας αξιοπρεπής διαβίωσης , άνθρωποι που έχουν ξεχάσει την οικογένεια τους εδώ και μήνες , άνθρωποι που οι θυσίες τους θα γραφτούν σε πίνακα ...ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!

Προσωπικά είναι τιμή μου να τους γνωρίζω και να συνεργάζομαι καθημερινά μαζί τους!

Άκουσε με , αν ο λόγος μου έχει κάποια αξια για σένα και βάλτο καλά μέσα στην καρδιά σου ..

Δεν θα τους περάσει και όλα τα εμπόδια είναι απλά σκαλοπάτια εκπαίδευσης για την δύναμη μας , ήταν και είναι αναμενόμενο το σύστημα να μουλαρώσει προσπαθώντας να εμποδίσει αυτό που έχουμε δημιουργήσει ..... να θυμάσαι κάτι το σύστημα γνωρίζει ακριβώς τι έχουμε δημιουργήσει μιας και για να υπάρχουμε τους δείξαμε τι έχουμε φτιάξει!!!

Εσύ ..είσαι απλά στην αναμονή να περιμένεις ένα νόμισμα που θα σε βοηθήσει να έχεις κάποιο κέρδος ...απλά... άλλα τα πράγματα δεν είναι απλά ....είναι μεγάλα ...και τα μεγάλα καράβια αντιμετωπίζουν και μεγάλες φουρτούνες ....ιδίως όταν ο Θεός της θάλασσας φοβάται το καράβι!!!!!

Μέσα σε λίγες μέρες ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι , δεν έχεις ιδέα πόσο μεγάλο θα είναι , θα σου δώσω μια συμβουλή και αν θες άκουσε την....μόλις ξεκινήσουμε να έχουμε τιμή μέσα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια του κόσμου ..ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ....!!!!!

Αν έχεις λίγο αίσθηση να κατανοείς σε χαοτικό επίπεδο τον κόσμο μας ίσως να μπορούσες να δεις αυτή την στιγμή κάποιες συγκυρίες ... Ποτέ δεν σου είπα ότι και αν έχουμε κάνει, ότι είναι μονόχνοτος ο όποιος σχεδιασμός αντίστασης μας ....Ούτε ποτέ σου είπα ότι είμαστε μόνοι μας με τίποτα σφεντόνες στα χέρια σαν όπλα.... Σου είπα άκου την ΚΑΡΔΙΑ σου !!

Δες τις συγκυρίες , δες τα νούμερα ....και φαντάσου το μυθιστόρημα της περιπέτειας να επιτεθούμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα ενάντια στην ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ του πλανήτη !!!

Την ιστορία θα την μάθεις ολόκληρη μετά την Νίκη , σταμάτα λοιπόν να κλαψουρίζεις , σταμάτα την αγανάκτησή που ακόμα δεν πλήρωσες την ΔΕΗ με τα νομίσματα που έβγαλες , σταμάτα να είσαι μικρός , φθηνός , με όνειρα απλά.... Γιατί σου έχουμε δημιουργήσει το ΠΕΔΙΟ να κάνεις όνειρα ΤΕΡΑΣΤΙΑ και να νιώθεις στο τέλος .....ΩΣ ΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !

Να σαι καλά ...!

Stranger....

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger