Πλέον είναι επίσημο. Ιδρύεται στη χώρα μας ειδική ομάδα από την ΕΛ.ΑΣ. για την καταπολέμηση της νέας τρομοκρατικής απειλής που καραδοκεί και λέγεται… Τζιχαντιστές!

Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα «Στο Καρφί», δημιουργείται μέσα στο ελληνικό σώμα μια ειδική μονάδα, που θα αποτελείται από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής, της κρατικής ασφάλειας, αλλά και της ΕΥΠ και οι οποίοι θα έχουν ως στόχο να αποτελέσουν μια «ασπίδα προστασίας» μας από τους φονταμελιστές που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα και απειλούν τη διατάραξη της ειρήνης και της κοινωνικής συνοχής.

Και όλα αυτά, όπως γράφει η εφημερίδα, ύστερα από ρητή εντολή της ελληνικής κυβέρνησης, αφού οι πληροφορίες που δόθηκαν από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά και από τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των πληροφοριών του μυστικού προγράμματος Traveler της Europol, μόνο καθησυχαστικές δεν ήταν…

Γιατί η Ελλάδα είναι νούμερο ένα στόχος των Τζιχαντιστών

Η χώρα μας, σύμφωνα με την εφημερίδα και όπως αναδημοσιεύει το petanpostagma.gr, βρίσκεται στην πρώτη θέση κινδύνου και συγκεντρώνει τα «πυρά» των τζιχαντιστών για πολλούς λόγους. Καταρχήν για τη συμμετοχή της στη συμμαχία των δυτικών χωρών που είναι ενάντιοι στη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους.

Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς όλα τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων, η Ελλάδα εμφανίζεται ως μια χώρα που δεν σέβεται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και δεν τους επιτρέπει τη λειτουργία επισήμου θρησκευτικού χώρου, την ίδια ώρα που η αστυνομία, όπως υποστηρίζουν, κάνει δήθεαν ό,τι μπορεί για να συγκαλύψει επιθέσεις εναντίον των «απροστάτευτων» μουσουλμάνων.

Μόνο που τελικά, όπως φαίνεται, οι μόνοι απροστάτευτοι είμαστε εμείς…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger