Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπο το προσωπικό ασφαλείας ενός ξενοδοχείου στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και αστυνομικοί μετά από καταγγελίες των πελατών του ξενοδοχείου.

Πελάτες του ξενοδοχείου άκουσαν περίεργες κραυγές από ένα δωμάτιο και κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου. Ο 34χρονος άνδρας δεν άνοιγε την πόρτα του δωματίου κι έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Ο 34χρονος Μάθιου Γουίλιαμς έτρωγε το πρόσωπο μιας κοπέλας και κρατούσε στα χέρια του το ένα της μάτι.

Τα τραύματα της 22χρονης ήταν τόσο σοβαρά που υπέκυψε πριν καταφέρουν οι αστυνομικοί να τη σώσουν από τα χέρια του 34χρονου Κανίβαλου.

Ο Μάθιου Γουίλιαμς είχε μόλις γνωρίσει το θύμα του. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο μικρό ξενοδοχείο στο οποίο την είχε μεταφέρει. Έσπασαν την πόρτα του δωματίου για να τον βρουν να τρώει το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν κάνοντας χρήση του taser με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από το σοκ. Όπως ανέφεραν οι αρχές μόλις πριν δύο εβδομάδες ο Γουίλιαμς είχε βγει από τη φυλακή όπου βρισκόταν τα τελευταία πέντε χρόνια για άλλο περιστατικό βίας.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εξυπηρετεί πρώην κατάδικους, δίνοντας τους στέγη μέχρι να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους. Η υπεύθυνη δήλωσε σοκαρισμένη από το συμβάν.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger