Περίπου 80 πυροσβέστες έσπευσαν σε μεγάλο ξενοδοχείο 5 αστέρων, έπειτα από την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ειδικές ομάδες μετέβησαν επίσης στο σημείο της έκρηξης προκειμένου να επιθεωρήσουν το κτίριο- τα υπόγεια του οποίου «υπέστησαν σοβαρές ζημιές» σύμφωνα με τους πυροσβέστες, προκειμένου να αποτρέψουν κάθε κίνδυνο κατάρρευσης.


Η υπηρεσία των ασθενοφόρων έκανε λόγο για 14 τραυματίες, περιλαμβανομένων 5 που χρειάστηκε να νοσηλευτούν σοβαρά τραυματισμένοι, η κατάσταση της υγείας τους ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Ένας εκπρόσωπος τύπου του ξενοδοχείου είπε ότι κανείς από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε και ότι όλοι τους μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία.

Τουλάχιστον 14 υπάλληλοι στο ξενοδοχείο Churchill Hyatt Regency που βρίσκεται στην πλατεία Πόρτμαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, στο Λονδίνο, τραυματίστηκαν και περίπου 500 πελάτες απομακρύνθηκαν έπειτα από μία έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή αερίου κι η οποία σημειώθηκε στα υπόγεια του κτιρίου...Δημοσίευση σχολίου

Blogger