Δείτε τη διαταγή της έρευνας



Σας παραθέτουμε αυτούσιο το χθεσινό δημοσίευμα από την εφημεριδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ
“Τους παραδίδουμε στην κοινή γνώμη και ζητάμε-επειδή θέλουμε το καλό του Λαού και της Πατρίδας-να οδηγηθούν στα εισαγγελικά γραφεία όταν έρθει πάλι η Δημοκρατία στην Ελλάδα.



Πρόκειται για δύο εκλεκτούς “κολαούζους” του μειοδότη Σαμαρά στην ΕΥΠ, που από κέντρο εθνικών επιχειρήσεων έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο κομματικών αρουραίων και εγκάθετων που αυτές τις μέρες, καίνε χαρτιά και καταστρέφουν σκληρούς δίσκους απόρρητων αρχείων του Κράτους



 Πρόκειται για τις λίστες παρακολουθήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και στενών του συνεργατών. Αυτές τις πληροφορίες τις έχουμε εδώ και καιρό “τσεκάρει” και δεν είναι λόγια στο βρόντο. Το «τρίγωνο» και οι ενορχηστρωτές των εκτεταμένων τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, κατά τις ίδιες πηγές, είναι τέσσερα πρόσωπα: Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που δίνει την εντολή, ο διοικητής της ΕΥΠ, Θόδωρος Δραβίλλας που δέχεται την εντολή και την υλοποιεί και ο Α’ υποδιοικητής της ΕΥΠ, χασοδίκης δικηγόρος από την Καλαμάτα, Παναγιώτης Κοντούλης. Ο τέταρτος, είναι ο κοντοχωριανός του Σαμαρά, δεξιός συνδικαλιστής ψευτο-χουντικών καταβολών, ο συνταξιούχος αντιστράτηγος, Γιώργος Καμαρινόπουλος από τα Αρφαρά Μεσσηνίας. Ο “αρουραίος” για τις “βρώμικες” δουλειές.

OI ΣΤΟΧΟΙ

-Ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού, γιος του Στέλιου Παππά, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στον αντιδικτατορικό αγώνα και υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού. Ο Νίκος Παππάς ανήκει στον πυρήνα της ηγετικής ομάδας του κ. Τσίπρα, ενώ όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Κουμουνδούρου τονίζουν ότι είναι αυτός που αναλαμβάνει τις δύσκολες και εμπιστευτικές αποστολές. Στις υποθέσεις «παρακολούθησης τηλεφώνων» στο μάτι του «τριγώνου» βρισκόταν συνεχώς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Στενοί του συνεργάτες, μεταξύ αυτών και ο Παππάς, ήταν συνεχώς υπό παρακολούθηση. Δεν γινόταν απευθείας παρακολούθηση του τηλεφώνου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ αλλά των συνεργατών του. Των πιο άμεσων και στενών. Είναι λογικό. Με αυτούς μίλαγε, αυτοί παρακολουθούνταν», ανέφερε αξιόπιστη πηγή που κρατά ανωνυμία αλλά δύσκολα θα αμφισβητηθεί. «Το ίδιο γίνεται και σε άλλα πολιτικά στελέχη. Δεν παρακολουθείται ο ίδιος αλλά οι δορυφόροι του. Ποιος ο λόγος να φυτεύονται κοριοί στον ίδιο αφού μπορούν να φυτευτούν κοριοί στους δυο-τρείς που έχει δίπλα του».

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το επίμαχο χρονικό διάστημα, είχε γίνει απόπειρα να καλωδιωθεί και να τοποθετηθούν «κοριοί» αλλά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμοί ώστε να δικτυωθεί υπό απόλυτο έλεγχο οικία πολιτικού αρχηγού. «Θα άκουγαν τα πάντα. Τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ακόμα και που πηγαίνουν να κάνουν τη σωματική τους ανάγκη. Τέτοιες μέθοδοι, μόνον η Στάζι έκανε στην Ανατολική Γερμανία. Απίστευτα πράγματι συμβάντα», μας είπε το «Βαθύ Λαρύγγι» των πληροφοριών.

Τέλος, στην αγωγή που έχει καταθέσει και έχει συζητηθεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος του κόμματος της “Χρυσής Αυγής”, υπάρχουν υποκλαπείσες συνομιλίες με τις ερωτικές συντρόφους του βουλευτή. Όσα έχουμε διαβάσει είναι για πολλά κακουργήματα. Όλοι τους πρέπει να δικαστούν και να πάνε φυλακή.”


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger