Ο Αντώνης Καφετζόπουλος «ανοίχτηκε» για την κατάθλιψη, τους ψυχιάτρους και τα ψυχοφάρμακα. Εκεί, ανάμεσα, βρήκε τη θέση του ο Γιάνης Βαρουφάκης. Γιατί;

Στον καναπέ της εκπομπής «Αργά» με τον Θοδωρή Αθερίδη,  βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος που μίλησε πολύ ανοιχτά για τη ζωή του, τους ψυχιάτρους που έχει επισκεφθεί, την κατάθλιψη, τα ψυχοφάρμακα που έχει πάρει, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει το καρφί του και για τον πολυσυζητημένο Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. 

«Έχω δει ψυχιάτρους. Έχω πάρει ψυχοφάρμακα, αν δεν τα έπαιρνα  θα ήμουν συνέχεια εκνευρισμένος με όλους, εριστικός, απογοητευμένος, και μπορεί τα πράγματα να χειροτέρευαν.Η κατάθλιψη είναι σαν σπειροειδής δίνη που σε ρουφάει. Ένα πολύ σοβαρό ποσοστό κάνουν κακό στον εαυτό τους» , είπε χαρακτηριστικά ο δήλωσε ο ηθοποιός, που μίλησε και για τα συμπτώματα της κατάθλιψης, λέγοντας ότι «Είναι πολύ κλασικά αυτά που παθαίνεις. Έχεις διαταραχές στον ύπνο, πολλές διαταραχές που γίνονται μόνιμη κακή διάθεση, αίσθηση ματαιότητας, ενοχές για όλα».

Κι εκεί που μιλούσε για την κατάθλιψη βρήκε τη... θέση του ο Γιάνης Βαρουφάκης, αφού ο Αντώνης Καφετζόπουλος με όχημα την κατάθλιψη είπε τη γνώμη του: «Μπορεί να φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις πως φταις εσύ που ο Βαρουφάκης λέει μ@λ@κίες»! 

Ο Θοδωρής Αθερίδης, αμέσως του πέταξε την ερώτηση: «Θα χρειαζόταν ψυχίατρο;» και έλαβε την απάντηση από τον ηθοποιό «Ο Βαρουφάκης είναι νάρκισσος». 

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger