Στο τελευταίο αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά», μία από τις πιο αξιομνημόνευτες σεκάνς ήταν εκείνη με το όργιο στο οποίο τρύπωσε μεταμφιεσμένος ο Τομ Κρουζ. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως ετοιμάζουν οι δημιουργοί της δεύτερης σεζόν της βραβευμένης σειράς «True detective».

Οι πληροφορίες που δημοσιοποίησε το «Hollywood Reporter» κάνουν λόγο για ένα «συγκλονιστικά τεράστιο όργιο, στο επίπεδο του "Μάτια ερμητικά κλειστά"». Και επισημαίνουν την πρόσληψη δύο γνωστών πορνοστάρ, των Εϊμια Μάιλι και Πέτα Τζένσεν. 

Ωστόσο, όπως έσπευσαν να διευκρινίσουν πηγές της παραγωγής, οι δύο 24χρονες προσελήφθησαν ως κομπάρσοι μαζί με δεκάδες ακόμη γυναίκες και άνδρες, χωρίς να παίζει ρόλο η εμπειρία τους στην βιομηχανία του πορνό. 

Η οποία περιλαμβάνει για την Τζένσεν τίτλους όπως «Big Tit Fantasies 4», «Giant Juicy Jugs 4» και «Bra Busters 6» (νομίζω ότι παίρνετε μια ιδέα για τα ερμηνευτικά της «όπλα») και για την Μάιλι τα «She got ass», «TSA: Your ass is in our hands», «Keeping it up for the Kard-ASS-ians 2» και άλλα πολλά (επίσης σαφής ο τομέας ειδίκευσής της).

Ακόμα και για εκείνους που προτιμούσαν τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον της πρώτης σεζόν από τους Κόλιν Φάρελ, Τέιλορ Κιτς και Βινς Βον που πρωταγωνιστούν στη δεύτερη, το «True detective» φαίνεται πως βρίσκει τρόπους να κρατήσει ψηλά (αχέμ...) το ενδιαφέρον τους.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger