Νέες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει καθημερινά το ρήγμα εντός της κυβέρνησης και συγκεκριμένα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Μετά το θέμα που προέκυψε με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης -όπου περιλαμβάνεται και η περιβόητη ρύθμιση βάσει της οποίας βγαίνει από τη φυλακή ο Σάββας Ξηρός- τώρα οι ΑΝΕΛ απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν το αθλητικό νομοσχέδιο του Σταύρου Κοντονή.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι κατά του ποδοσφαιρικού Grexit, καθώς πιστεύουν ότι θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη χώρα. Τη θέση αυτή πήρε ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει το αθλητικό νομοσχέδιο του Κοντονή.

«Ενα Grexit του ποδοσφαίρου είναι πιο ισχυρό από αυτό της οικονομίας. Θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα στην οικονομία. Ο Κοντονής προσπαθεί να σπάσει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, αλλά δεν μας λέει με τι θα αντικατασταθεί. Από τους ΑΝΕΛ δεν νομίζω ότι μπορεί να ψηφιστεί. Διαφωνούμε, ναι. Το θέμα θα πάει σε αντιπαράθεση. Δεν μπορείς να καταργείς κάτι χωρίς να υπάρχει πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαϊκάλης.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger