Για να μας γονατίσουν και να υπογράψουμε ό,τι θέλουν, θα μπλοκάρουν τα λεφτά των ελληνικών τραπεζών μόνο για τους μισθούς και τις συντάξεις!!!
ΣΑΣ αποκαλύπτουμε σήμερα ένα από τα σχέδια που επεξεργάζεται η ηγεσία της Ευρωζώνης, μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Είναι τόσο ανόητο και τόσο γελοίο που κανονικά θα έπρεπε να το αγνοήσουμε και να μην του δώσουμε την παραμικρή σημασία. Επειδή όμως οι ξένοι, με τις αποφάσεις που παίρνουν, σε βάρος της χώρας μας τους τελευταίους μήνες, δείχνει ότι η ΜΑΝΙΑ τους, για την αποδόμηση του Αλέξη και την καταστροφή της χώρας μας είναι τόσο επείγουσα και μεγάλη, προκειμένου να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ τους λαούς της Ευρώπης, για να καταπίνουν αδιαμαρτύρητα τη σκληρή λιτότητα που επιβάλλει η Γερμανία, εμείς τουλάχιστον δεν αποκλείουμε τίποτε, ακόμα και αν μάθουμε ότι οι Ευρωπαίοι είναι πρόθυμοι να… ακρωτηριαστούν κόβοντας το χέρι, το πόδι ή ό,τι άλλο μέρος του σώματός τους εύρισκαν πρόχειρο, προκειμένου να μας καταστρέψουν.
Ένα λοιπόν ένα από τα σχέδια που μελετούν είναι το ακόλουθο:
Να δώσει εντολή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στην Τράπεζα της Ελλάδος, την οποίαν πιστεύει ότι ελέγχει πλήρως να μην δώσει λεφτά για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Δημοσίου για 5-6 μέρες, όσες δηλαδή χρειάζονται για να ξεσηκωθεί ο λαός και να κάνει μπάχαλο τη χώρα!..
Βεβαίως το σχέδιο προβλέπει, ότι οι αναλήψεις και καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες θα γίνονται κανονικά, για να μην πτωχεύσουν μαζί με το Δημόσιο και οι ελληνικές τράπεζες. Οπότε θα ΕΠΕΜΒΟΥΝ οι Ευρωπαίοι, για να μας… ΣΩΣΟΥΝ πάλι, θα βρουν κάποιο καινούργιο Παπαδήμο για να τον κάνουν πρωθυπουργό, με τη στήριξη της Βουλής, ο οποίος θα υπογράψει όλες τις συμφωνίες και τα μνημόνια που θέλουν και έτσι θα πετύχουν με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! 
Δηλαδή και η ΛΗΣΤΕΙΑ σε βάρος της χώρας μας θα συνεχιστεί με εντεινόμενο μάλιστα ρυθμό και οι Ευρωπαίοι, θα καθίσουν «φρόνιμα», θα φάνε τη ΛΙΤΟΤΗΤΑ του Σόιμπλε με τη σέσουλα και θα ξεχάσουν τους παλληκαρισμούς της Αριστεράς.
Βεβαίως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον Αλέξη, ο οποίος μπορεί να πάει ο ίδιος με 5-10 εισαγγελείς και… λοκατζήδες και να ανοίξει όλα τα χρηματοκιβώτια της Τράπεζας της Ελλάδος και να πληρωθούν κανονικότατα οι μισθοί και οι συντάξεις των πολιτών.
Κ

Nα βγάλουν από ένα νοσοκομείο το όνομα του Γεννηματά και να βάλουν του Νικολάου Πλαστήρα του θρυλικού Μαύρου Καβαλάρη

ΠΟΤΕ δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο τα… μισά νοσοκομεία της χώρας πρέπει να φέρουν το όνομα «Γεώργιος Γεννηματάς…».
Μήπως ο μακαρίτης είχε «φτιάξει» την υγεία στη χώρα μας και κανένας από μας δεν το είχε πάρει χαμπάρι; Γιατί εμείς ξέρουμε: Πρώτον, ότι ο μακαρίτης ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να πάει στο υπουργείο Υγείας, επειδή το θεωρούσε αφενός μικρό και αφετέρου ΔΥΣΚΟΛΟ. Ξέρουμε πολύ καλά όλο αυτό το παρασκήνιο, γιατί μας το είχε πει ο ίδιος ο Ανδρέας, ότι δηλαδή είχε αποφασίσει να τον… υποβαθμίσει, πουλώντας του το παραμύθι, ότι τον βάζει εκεί για να «σώσει» την Υγεία! Αλλά στην ουσία ο Ανδρέας ήθελε να τον μειώσει, να τον τσαλακώσει και γιατί όχι, να «μετρήσει» τις ικανότητές του...
Όταν λοιπόν προειδοποιήσαμε εμείς τον Γεννηματά, ότι αλλάζει υπουργείο και πάει στο Υγείας, κατ΄ αρχάς έμεινε άφωνος(!). Τάχασε, γιατί ήξερε πολύ καλά ότι ο Ανδρέας μας ενημέρωνε για πολλά θέματα και στη συνέχεια ανεφώνησε: «Δεν είναι δυνατόν!..». Γιώργο μου του απαντήσαμε είναι όχι μόνο δυνατόν αλλά και αποφασισμένο και άρχισε να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου…
Ύστερα δε από 5-6 μέρες, ανακοινώθηκε η μετάθεσή του και με κρύα καρδιά πήγε στην… «εξορία» που τον είχε στείλει ο Ανδρέας, για να του κόψει το βήχα και τα φτερά, γιατί ο τότε πρωθυπουργός ήξερε ότι αυτό το υπουργείο ήταν το δυσκολότερο και κανένας από τους υπουργούς που υπηρέτησαν σε αυτό δεν «πέτυχε» ποτέ, όπως συνέβη και με τον Γεννηματά, παρά τις μεγαλόστομες κουβέντες του, ότι θα βελτίωνε τις συνθήκες Υγείας και περίθαλψης του λαού μας, με το… αλήστου μνήμης ΕΣΥ!!!
Τώρα ΠΩΣ βρέθηκαν τα… μισά νοσοκομεία της χώρας να φέρουν το όνομά του, το όνομα ενός αποτυχημένου υπουργού Υγείας, όταν σε ολόκληρη τη χώρα δεν υπάρχει ένα νοσοκομείο με το όνομα του πιο έντιμου πολιτικού που πέρασε από την πολιτική και στρατιωτική ζωή του τόπου, του Νικόλαου Πλαστήρα, του θρυλικού Μαύρου Καβαλάρη, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, δείχνει όμως μια από τις αιτίες για τις οποίες ΒΟΥΛΙΑΞΕ ο τόπος μας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger