Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν γύρω από το φονικό στη Σαλαμίνα κυρίως με τα αίτια που οδήγησαν τον 35χρονο λιμενικό στην πράξη του

Του είπε να διακόψουν την παράνομη σχέση τους; Κάποιος πίεσε τον άλλο να διαλύσουν τους γάμους τους για να ζήσουν τον παράνομο έρωτά τους; ή ήταν ένα θανατηφόρο παιχνίδι; Είναι τα ερωτήματα που αναζητούν απάντηση από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, αναφορικά με την αιτία που όπλισε το χέρι του 35χρονου Λιμενικού των αερομεταφερόμενων μονάδων της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποσπαστεί και υπηρετήσει στη συνοδεία ασφαλείας Αρχηγού του Σώματος. Το πρώτο ενδεχόμενο φαίνεται να προκρίνεται ωστόσο οι απαντήσεις μπορεί να μην δοθούν ποτέ και να μείνουν ένα θανάσιμο μυστικό των θυμάτων, αν και αφορμή φαίνεται να ήταν ο παράνομος δεσμός τους.

Ο ιατροδικαστής και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Σ.Φ. πυροβόλησε την 44χρονη ερωμένη του στην κοιλιά και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε, μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου της γυναίκας, στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φοίνικα Σαλαμίνας.

Ο ένας κάλυκας του όπλου βρέθηκε στο πίσω κάθισμα, δείγμα του πυροβολισμού προς τη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ ο δεύτερος κάλυκας πάνω στο ταμπλό του οχήματος, που συνάδει με την κίνηση της αυτοκτονίας, ενώ και το υπηρεσιακό του όπλο βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του. Ωστόσο οι αστυνομικοί έλαβαν δείγματα από τα χέρια και τα ρούχα του 35χρονου, της 44χρονης, όπως και από τους συζύγους των θυμάτων, αναζητώντας δείγματα πυρίτιδας, που θα επιβεβαιώνουν εκείνον που το κράτησε και πυροβόλησε. 

Παράπλευρα θύματα αυτής της τραγωδίας, τα δύο παιδιά της 44χρονης, 10 και 14 χρόνων, η σύζυγος του 35χρονου, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων είναι έγκυος, και ο σύζυγος της νεκρής οδοντοτεχνήτριας. 

Τα δύο θύματα, βρέθηκαν από την σύζυγο του 35χρονου ΟΥΚά, η οποία σοκαρισμένη ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δύο απατημένοι σύζυγοι εξετάστηκαν το ίδιο βράδυ, χωρίς να προκύψει σε βάρος τους επιβαρυντικό στοιχείο. Ο 35χρονος υπηρετούσε στο Λιμενικό είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και ζούσε με τη γυναίκα του σε μονοκατοικία στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στον Φοίνικα Σαλαμίνας. Η 44χρονη εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτης επίσης παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Οι δυο τους φέρεται να είχαν δεσμό από το 2012, πριν ακόμη δηλαδή ο 35χρονος ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με άλλη γυναίκα. Άνθρωποι από το νησί που γνώριζαν την παράνομη σχέση αναφέρουν ότι είχαν πολλές φορές προσπαθήσει να χωρίσουν, χωρίς να τα καταφέρουν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο ζευγάρια φαίνεται να έκαναν και παρέα, ενώ η 44χρονη Δ.Β. φέρεται να είχε αποκαλύψει στον σύζυγό της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησε να συναντηθεί με τον 35χρονο, προκειμένου να ζητήσει από τον εραστή της να διακόψουν τη σχέση τους και εκείνος τυφλωμένος από το πάθος την σκότωσε και αυτοκτόνησε. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιος από τους δύο να πίεζε τον άλλο προκειμένου να διαλύσουν τους γάμους τους. Την ίδια στιγμή, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο του ατυχήματος, όταν ο 35χρονος έβγαλε το πιστόλι, πυροβόλησε κατά λάθος, και στη συνέχεια βλέποντας το αποτέλεσμα της πράξης του, δεν άντεξε και αυτοκτόνησε.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger