Μια φρίκη που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους φαίνεται ότι εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, με θύμα ανήλικα παιδιά που εξωθούνται στην πορνεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η  οδός Αφροδίτης στη συμπρωτεύουσα έχει μετατραπεί σε πιάτσα-παράδεισο για παιδεραστές και παιδόφιλους που «ψαρεύουν» αγόρια.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα παιδιά τα οποία εκμεταλλεύονται κυκλώματα στον χώρο του trafficking, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές, ενώ τα περισσότερα έρχονται με τρένο ή λεωφορείο από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

«Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών. Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική» τονίζει κάτοικος της περιοχής.

«Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία», λέει από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger