Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία γυναίκα η οποία αντιμετώπιζε γυναικολογικά προβλήματα, έπεισε το νέο της σύζυγο να βιάζει επανειλημμένα την 15χρονη κόρη της έτσι ώστε να μείνει έγκυος.

Ο λόγος για την 33χρονη Misty Machinshok από το Wilkes-Barre στην Pennsylvania, η οποία γνώρισε τον 29χρονο νέο της σύζυγο Gary, στη σελίδα γνωριμιών Booty Call.

Η 33χρονη ήθελε ένα ακόμα παιδί. Επειδή όμως δεν μπορούσε  να ξαναμείνει έγκυος, είχε τη σατανική και φρικιαστική ιδέα να αποκτήσει μέσω της κόρης της.

Το πιο σοκαριστικό όμως από όλα είναι το ότι τις πρώτες φορές βιασμού της ανήλικης, κρατούσε η ίδια η μάνα τα χέρια της κόρης της, ενώ τους έδινε οδηγίες για τις καλύτερες θέσεις ώστε να μείνει έγκυος. 



Ο Gary

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, σχεδίαζε να πει σε όλους πως η 15χρονη έμεινε έγκυος σε ένα πάρτι.
Ο 29χρονος ομολόγησε πως βίαζε την ανήλικη ενώ παραδέχτηκε πως κακοποιούσε και την 11χρονη αδερφή της.

Οι δύο ανήλικες μένουν τώρα με ανάδοχες οικογένειές, ενώ η μητέρα τους Misty Machinshok καταδικάστηκε σε περισσότερα από 15 φυλάκισης.

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μία φίλη των κοριτσιών ενημέρωσε τη δασκάλα για τα όσα γίνονταν και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger