Μια 21χρονη έχασε τη ζωή της από χάπι αδυνατίσματος, που προκάλεσε "έκρηξη" στον μεταβολισμό της και της στοίχισε τη ζωή

Η Eloise Aimee Parry ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι της, σαν να καίγεται μετά από τη λήψη χαπιού αδυνατίσματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί μετά από εξετάσεις ανακάλυψαν υψηλά επίπεδα τοξινών και παρόλο που προσπάθησαν να την σταθεροποιήσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Η άτυχη νεαρή έχασε τη ζωή της καθώς οι ουσίες που περιείχε το χάπι προκάλεσαν τη διάβρωση των οργάνων της, προκαλώντας ανεπανόρθωτες συνέπειες στον οργανισμό της.


Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στη σορό της νεαρής έδειξε ότι υπήρξε απότομη μεταβολή στις συνθήκες λειτουργίας των οργάνων μετά τη λήψη του συγκεκριμένου χαπιού, που περιέχει μεγάλες ποσότητες σε επικίνδυνες τοξίνες.
Η μητέρα της ετοιμάζεται να μηνύσει τη γνωστή φαρμακευτική εταιρία που κυκλοφορεί στο εμπόριο το συγκεκριμένο σκεύασμα και προειδοποιεί τους πολίτες να μην προμηθεύονται τα χάπια, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.
Την ίδια στιγμή τονίζεται ότι οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τη κυκλοφορία των χαπιών και ετοιμάζονται να την απαγορεύσουν, καθώς αποτελεί έναν σημαντικό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Blogger