Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλακή και, μάλιστα, στο δικαστήριο προβλήθηκε το βίντεο που την έδειχνε να ερωτοτροπεί με τους μαθητές της. 

Σάλος με 28χρονη καθηγήτρια που, αν και παντρεμένη, κανε ομαδικές τρελίτσες με τέσσερις μαθητές της! Πόσα χρόνια φυλακή έφαγε και η φοβερή δήλωση του συζύγου της!

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει στην Αμερική με την 28χρονη καθηγήτρια Brittni Nicole Colleps που έκανε ομαδικές τρελίτσες με τέσσερις μαθητές της! 

Η ...αχόρταγη καθηγήτρια, παντρεμένη με τρία παιδιά(!), έκανε ομαδικό σεξ με τους ενήλικους μαθητές της επί δύο μήνες το 2011, όταν ο άνδρας της, που ήταν στρατιωτικός, έλειπε ταξίδι. 


Οι ακολασίες της ανήθικης γυναίκας έγιναν γνωστές όταν ένας μαθητής της δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο με τις πράξεις της. 

Η Brittni Nicole Colleps καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλακή και, μάλιστα, στο δικαστήριο προβλήθηκε το βίντεο που την έδειχνε να ερωτοτροπεί με τους μαθητές της. 

Το φοβερό, πάντως, το είπε ο σύζυγός της στο δικαστήριο που τόνισε ότι ναι μεν είναι έξαλλος με τη γυναίκα του, αλλά θα σταθεί στο πλευρό της γιατί έτσι είπε στους γαμήλιους όρκους του! Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ... χρόνια φυλακή έφαγε και η φοβερή δήλωση του συζύγου της!



Δημοσίευση σχολίου

Blogger