Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον Χίτλερ και ήρθε η ώρα να τα μάθουμε.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε βασίζεται σε διάφορες επιστημονικές και μη πηγές (αναγράφονται κάτω δεξιά στο βίντεο) και καταγράφει 10 ιατρικά πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για τον Χίτλερ. Και φυσικά δεν τα ξέρουν και οι φανατικοί εν Ελλάδι υποστηρικτές του, που μάλλον νομίζουν ότι επρόκειτο για κάποιον υπεράνθρωπο. Και όμως ο σφαγέας του κόσμου, ήταν ένα ανθρωπάκι που ζούσε μέσα στις φοβίες του, που δεν έκανε βήμα δίχως ένα ολόκληρο ιατρικό επιτελείο να τον ακολουθεί, που έπαιρνε ψυχοφάρμακα για να μπορέσει να σταθεί και που έκανε ενέσεις αδρεναλίνης για να ικανοποιήσει την ερωμένη του και για λίγα λεπτά γυναίκα του Εύα Μπράουν.

10: Ο «Άρειος», ο «καθαρός», ο άνθρωπος που έδινε εντολές να εκτελούνται ακόμη και οι Γερμανοί βαριά πάσχοντες από κάποια ασθένεια γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις τις φυλής του, έπασχε από ηπατίτιδα και από ένα σμπαραλιασμένο στομάχι που πάθαινε κράμπες όλη την ώρα. Ρευόταν και αεριζόταν συνέχεια και μάλιστα ηχηρά και… «μυρωδικά».

9. Έτρωγε τουλάχιστον 900 γραμμάρια σοκολάτας τη μέρα, κάτι που του κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό το συκώτι.

8. Ένας φίλος του του είπε να ξυρίσει το μουστάκι αλλά είχε τέτοια εμμονή με τον εαυτό του που πίστεψε ότι θα το καθιερώσει σαν μόδα.

7. Είχε μια ανιψούλα, για την οποία έτρεφε συναισθήματα που ξεπερνάνε εκείνα του «θείου προς το ανίψι του». Φήμες λένε ότι αν και είχε τα τριπλά της χρόνια κάποια στιγμή σύναψε ερωτικές σχέσεις μαζί της πριν εκείνη μπει στην εφηβεία. Απαιτούσε να συναντιούνται στα κρυφά, εκείνη δεν εμφανιζόταν πουθενά και τελικά το κοριτσάκι αυτοκτόνησε (;) στα 23 χρόνια. Τουλάχιστον έτσι το παρουσίασαν οι εφημερίδες. Σαν αυτοκτονία

6. Ο προσωπικός του γιατρός καθημερινά του έδινε ένα κοκτέιλ φαρμάκων και ψυχοφαρμάκων, όπως το Περβιτίν που μοιάζει με το ναρκωτικό Crystall Meth, προκειμένου να βρίσκει ζωτικότητα και ενέργεια. Διαφορετικά ο οργανισμός του δεν μπορούσε. Το συγκεκριμένο σκεύασμα μάλιστα, αφού είδαν ότι λειτουργεί, το μοίραζαν αργότερα και στους Γερμανούς στρατιώτες για να είναι αποδοτικότεροι στον πόλεμο.

Το Νο 5 αφορά τα συνθήματα του και περνάμε στο Νο4.

4. Ο Χίτλερ ήταν ένα ψυχωτικό ανθρωπάκι με εμμονές, που δεν τον άφηναν να ξεντυθεί ακόμη και για να τον εξετάσουν οι γιατροί όταν έπρεπε. Με την πάροδο του χρόνου η εμμονή του έγινε τόσο έντονη που ακόμη και με καύσωνα δεν έβγαζε όταν κυκλοφορούσε έξω, το παλτό του.

3. Όταν ήταν έφηβος έπαθε εμμονή με μια εβραιοπούλα. Όταν λέμε εμμονή εννοούμε ότι δεν την άφηνε σε χλωρό κλαρί. Το κορίτσι δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει. Ο Άρειος Αδόλφος είχε καταστρώσει ακόμη και την απαγωγή της. Είχε φαντασιωθεί επίσης ότι αφού θα την απήγαγε, επειδή εκείνη δεν τον ήθελε, θα την έβαζε να πηδήξουν από μια γέφυρα του Δουνάβεως και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Το ίδιο βέβαια έκανε αρκετά χρόνια αργότερα με την Εύα Μπράουν, μόνο που δεν πήδηξαν από κάποια γέφυρα γιατί οι Σοβιετικοί στρατιώτες τους είχαν αποκλείσει.

2. Πριν τις συναντήσεις του με την Εύα Μπράουν και επειδή προφανώς είχε το γνώθι σαυτόν, είχε δώσει εντολή και ο γιατρός του του έκανε μια ένεση τεστοστερόνης, για να τα καταφέρει με την κατά πολλά χρόνια μικρότερη του, ξανθιά Εύα. Επίσης όταν και η τεστοστερόνη δεν έκανε δουλειά, ζητούσε να πιει ή να του κάνουν ένεση με σπέρμα ταύρου (ταυρίνη) και με υγρό από τους αδένες του προστάτη (του ταύρου).

1. Στη σκέψη ότι οι Γερμανοί στρατιώτες δεν ήταν ακριβώς απελευθερωτές, όπως ήθελε να τους παρουσιάσει και γνώριζε τι έκαναν, για να τους προστατεύσει από τη σύφιλη, σκέφτηκε και έδωσε εντολή να κατασκευαστούν οι πρώτες λαστιχένιες φουσκωτές κούκλες. Φήμες λένε ότι ο πρώτος που τις δοκίμασε ήταν εκείνος.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger