Πληροφορίες λένε ότι μάνα έδωσε για εννέα ημέρες την 12χρονη κόρη της σε Πακιστανό έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 12χρονη πέρασε εννέα μέρες στα χέρια ενός Πακιστανού, ο οποίος την είχε στο σπίτι του και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις μαζί της. Την Δευτέρα το μεσημέρι, συνελήφθη ο Πακιστανός για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς όμως και η μητέρα της 12χρονης η οποία όπως αποκαλύφθηκε είχε «δώσει» την κόρη της στο Πακιστανό, έναντι αμοιβής, προκειμένου εκείνος να κάνει ότι θέλει με το 12χρονο κορίτσι.

Η μητέρα συνελήφθη για μαστροπεία και συνεργεία σε αποπλάνηση ανηλίκου και θα οδηγηθεί στις φυλακές. Λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί το άτυχο κορίτσι, το οποίο ομολόγησε ότι προέβη σε ερωτικές πράξεις με τον Πακιστανό τουλάχιστον πέντε φορές μέσα στις εννέα μέρες, η μητέρα είχε τηλεφωνήσει στον ίδιο και του ζητούσε να της στείλει χρήματα για να του επιτρέψει να κρατήσει την κόρη του περισσότερο χρονικό διάστημα. 

Φαίνεται ωστόσο πως οι δύο ενήλικοι εγκληματίες, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, με αποτέλεσμα η μητέρα να δηλώσει την εξαφάνισή της κόρης της. Σκοπός της ήταν προφανώς να τρομοκρατήσει τον Πακιστανό και να της δώσει τα χρήματα για να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το ανήλικο κορμάκι της κόρης της.

Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Πακιστανός, ο οποίος ήταν παράνομα στην χώρα, είχε καταφέρει μέσω της μητέρας της 12χρονης να βγάλει πλαστά χαρτιά έναντι 750 ευρώ αμοιβής, στα οποία δήλωνε ότι ήταν υπήκοος Ρουμανίας και ζούσε νόμιμα στην Ελλάδα.

 Κατά την διάρκεια της παράνομης δραστηριότητας και επαφής που είχανε, γνώρισε και την 12χρονη την οποία και ζήτησε από την μητέρα, με σκοπό να την πάρει στο σπίτι του. Εκείνη δέχτηκε και λίγες ημέρες μετά δήλωσε την εξαφάνισή της η οποία έγινε αμέσως γνωστή μέσα από το Χαμόγελο του Παιδιού.

voicenws.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger