Αρχικά ήταν ερευνά από αυτόν τον κατάλογο, και έγινε σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μερικά από τα καλύτερα μυαλά στην επιχείρηση, είχαν όμως και μια κυβέρνηση που είχε πολλά χρήματα και την τεχνολογία που κανείς δεν ήξερε.

Η θεωρία είναι ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να κατασκευάσει κάτι από αυτή την τεχνολογία, αλλά δεν μπορούσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελαν αρκετά γρήγορα έτσι ώστε να μετακινηθεί ένα μεγάλο μέρος αυτού σε ιδιωτικές και εταιρείες στο πλαίσιο σύμβασης της κυβέρνησης.

Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι η τεχνολογία που έχουμε σήμερα είναι εκπληκτική και είναι σίγουρα, αλλά τίποτε από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τα πράγματα στην παρακάτω λίστα!

Όταν δημοσιεύτηκε η πρώτη αυτή ιστορία υπήρχε μια σπασμωδική κίνηση από θυμό που ποτέ δεν έχω ξαναζήσει.Έτσι νομίζετε ότι η ανθρωπότητα δεν είναι αρκετά έξυπνη για να επινοήσει αυτά τα πράγματα από μόνα τους», «έτσι νομίζετε ότι η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει εφεύρει κάποια από αυτά χωρίς ξένη βοήθεια» και το προσωπικά αγαπημένο μου «σαν ηλίθιος να πιστεύει σε αλλοδαπούς », η κριτική φαίνεται να είναι ατελείωτη.

Ο μόνος στόχος μου ήταν να κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφτόμαστε το πόσο γρήγορα ένα μέρος αυτής της τεχνολογίας τέθηκε σε λειτουργία. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση δεν προορίζεται να μειώσει την ολοκλήρωση της ανθρωπότητας!

Δεν έχει σημασία τόσο το κομμάτι, αυτό του 1950 και του ’60 ήταν μια εποχή με μεγάλα επιτεύγματα από την ανθρωπότητα. Μερικά από τα καλύτερα μυαλά του κόσμου ήρθαν με ολοκληρωμένα κυκλώματα με τα οποία έθεσαν τις βάσεις για το Internet. Δορυφόρους επικοινωνιών, η οποία είναι όπως η λήψη των συνόρων της επικοινωνίας στο υπερδιάστημα.

Μερικά πράγματα που είχαμε εδώ και εκατό χρόνια ή περισσότερο, αλλά δεν είχαμε ανακαλύψει την πρακτική χρήση τους μέχρι τη δεκαετία του 1950, όπως τιτάνιο και οπτικές ίνες. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι ότι είχαμε υπολογιστές το 1947 που ήταν τόσο μεγάλοι όσο ένα σπίτι, δώδεκα μόλις χρόνια αργότερα, είχαμε καταλήξει με το ολοκληρωμένο κύκλωμα του σκάφους!

Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη του κυκλώματος, μια μέρα απλά …. ήταν!

Η εφεύρεση του ή την πρακτική χρήση του λέιζερ, οπτικές ίνες, και το μικροτσίπ ήταν όλα να προβάλλουν την ίδια στιγμή το(1958). Τρανζίστορ, ασύρματη τεχνολογία, τηλεχειριστήρια, βηματοδότες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Αυτά δεν είναι μικρά πράγματα, αυτά είναι πράγματα που άλλαξαν τη ζωή στους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Μια ολόκληρη σειρά από εργαστήρια θα ξεπηδήσει σε ένα τέτοιο γρήγορο ρυθμό, για να αναφέρουμε μερικά, Bell Labs, η Westinghouse Labs, Zenith Corp, Hughes Αεροπορίας, Texas Instruments και για να μην αναφέρουμε σημαντικές συνεισφορές από το Υπουργείο Άμυνας.

Έχετε δώσει πολλή σκέψη για το πώς αυτά αλλάζουν τη ζωή όλων των εφευρέσεων και εμφανίστηκαν σε μια περίοδο είκοσι χρόνων. Δεν φαίνεται λίγο περίεργο που γνωρίζουμε κάτι σαν οπτική, συσκευές νυχτερινής όρασης και τιτανίου, αλλά δεν ήταν μέχρι τη δεκαετία του 1950 που ανακαλύψαμε.

Μεγάλες προσπάθειες έχουν γίνει για να καταρρίψουν το μύθο ότι πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν προέλθει από UFO. Το γεγονός αυτό από μόνο του λέει πολλά. Έχω προσπαθήσει να αναφέρουμε κάποιες από αυτές τις μεγάλες προόδους από την ανθρωπότητα και να σας δώσω μια χρονολογική σειρά ως προς το πότε και πώς εμφανίστηκαν. Θα αφήσω τα συμπεράσματά σε εσάς.

Πρόεδρος Harry S. Truman, Συνέντευξη Τύπου, Washington DC, 4 του Απρίλη 1950,»μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, δεδομένου ότι υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένα από οποιαδήποτε δύναμη πάνω στη γη. » «Το θέμα είναι πιο υψηλής διαβάθμισης που υπόκεινται στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, βαθμολογία υψηλότερη ακόμη και από το H-βόμβα.

Ιπτάμενοι δίσκοι υπάρχουν. Modus operandi τους είναι άγνωστη, αλλά επικεντρωμένη προσπάθεια γίνεται από μια μικρή ομάδα με επικεφαλής τον Δρ Vannevar Bush. Το όλο θέμα εξετάζεται από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών να έχει τεράστια σημασία.

«Βέρνερ φον Μπράουν(ΑΤΙΑ), συλλαμβάνονται και διευθύνονται από ευφυή όντα. Πιθανώς δεν προέρχονται από το ηλιακό μας σύστημα.» Χρόνια αργότερα ο ίδιος αναφέρθηκε όπως λέγοντας, «Δεν μπορεί να πάρει την πίστωση για την πρόοδο ρεκόρ μας σε ορισμένους επιστημονικούς κλάδους και μόνο. ​​Μας έχουν βοηθήσει.» Όταν ρωτήθηκε από ποιούς, μου απάντησε,»Από ανθρώπους από άλλους κόσμους.»




ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Titanium, 1950


Titanium χαλαζία
Μερικές φορές ονομάζεται «μέταλλο ηλικίας «, τιτάνιο ανακαλύφθηκε το 1791, αλλά δεν ήταν μέχρι τις αρχές του τιτανίου 1950 άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως για στρατιωτικούς σκοπούς της αεροπορίας, ιδίως σε τομείς υψηλής απόδοσης μαχητικά, αρχής γενομένης με τα αεροσκάφη, όπως το F100 Σούπερ Sabres και Lockheed Α-12.

Στις ΗΠΑ, το Υπουργείο Άμυνας συνειδητοποίησε τη στρατηγική σημασία του μετάλλου και υποστήριξε στις αρχές τις προσπάθειες εμπορευματοποίησης. Καθ “όλη τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, το τιτάνιο θεωρήθηκε ένα στρατηγικό Υλικό από την αμερικανική κυβέρνηση, και ένα μεγάλο απόθεμα του τιτανίου σφουγγάρι διατηρήθηκε από το εθνικό απόθεμα που Defense Center.

Αλεξίσφαιρο γιλέκο 1951


Κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας αρκετά νέα γιλέκα παρήχθησαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες στρατιωτικοί, συμπεριλαμβανομένης της M-1951, η οποία έκανε χρήση της με πλαστικό ενισχυμένο με ίνες ή τμήματα αλουμινίου να υφανθούν σε ένα γιλέκο νάιλον. Αυτά τα γιλέκα αντιπροσώπευαν «μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με το βάρος, αλλά η πανοπλία απέτυχε να σταματήσει τις σφαίρες και θραύσματα με μεγάλη επιτυχία,» αν και επίσημα υποστήριξαν ότι είναι σε θέση να σταματήσουν 7.62x25mm.Αναπτύχθηκε από τον Natick  σε εργαστήρια και εισήγαγε το 1967, T65-2 μεταφορέων πλακών, ήταν τα πρώτα γιλέκα σχεδιασμένα με σκληρές κεραμικές πλάκες, που τις καθιστά ικανές να σταματήσουν 7.62x25mmτουφέκι.Πιθανολογείται ότι οι αλλοδαποί που βρέθηκαν στο Roswell φορούσαν άφθαρτο ύφασμα. Ο Philip Corso το περιγράφει αυτό με μεγάλη λεπτομέρεια! 

Ραδιόφωνο Transistor, 1953 
Μέχρι την εισαγωγή τους στα ραδιόφωνα ήταν ογκώδη υποθέσεις συνδεδεμένο με το ηλεκτρικό δίκτυο, αλλά αυτό άλλαξε στις αρχές του 1950, όταν το τρανζίστορ με κατασκευαστή την Texas Instruments ανέθεσε την ΙΔΕΑ σε εταιρεία από την Ινδιανάπολη για την ανάπτυξη της Regency TR1, που κοστίζουν περίπου 500 δολάρια σε σημερινά χρήματα, όταν πήγε για πώληση το 1954.Ήταν σίγουρα μία από τις εταιρείες που είχαν συμβόλαια με την κυβέρνηση και το τρανζίστορ άλλαξε κυριολεκτικά τον κόσμο!

Τηλεχειριστήριο, 1.955 
Σηματοδοτεί την επίσημη λήξη του αγώνα της ανθρωπότητας για την επιβίωση και την αρχή της για προσπάθειά της για ένα πραγματικά χαλαρωτικό απόγευμα. Το ασύρματο τηλεχειριστήριο, σχεδιασμένο από τον Eugene Zenith του Polley. Όταν ο Zenith ανακαλύπτει  το άμεσο ηλιακό φως, επίσης, και να αλλάξετε κανάλια στο τηλεχειριστήριο στις τηλεοράσεις, η εταιρεία βγαίνει με ένα μοντέλο που χρησιμοποιεί υπερήχους? Διαρκεί στη δεκαετία του 1980.Η βιομηχανία αλλάζει συνέχεια, στην υπέρυθρη.

Βηματοδοτών, 1956 
Το 1956, Wilson Greatbatch αρπάζει τη λάθος αντίσταση και τη συνδέει με μια συσκευή που δημιουργεί για την καταγραφή καρδιακών παλμών. Όταν το κύκλωμα εκπέμπει έναν παλμό, καταλαβαίνει η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο στο ρυθμό? Το 1960 ο πρώτος βηματοδότης εμφυτεύεται με επιτυχία σε έναν άνθρωπο. Έχει σκεφτεί ευρέως ανακαλύψεις με ηλεκτρικούς παλμούς με λέιζερ με οπτικές  ίνες που οδηγούν στο βηματοδότη.

Laser Τεχνολογίας, 1958


1958/LASER BEAM Λευκαίνει τα δόντια, αφαιρεί τατουάζ, διορθώνει το όραμα, σαρώνει τα πάντα. Ο άνθρωπος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να περιέχει μια τεχνολογία ακτίνα λέιζερ και μαγικά φθάνει στη σκηνή στη δεκαετία του 1950. Αυτή η τεχνολογία ήταν που ο στρατός ήθελε πιο πολύ, και δικαιωματικά θεωρείται ότι έχει πολλές στρατιωτικές εφαρμογές.
Οπτικές Ίνες 1958
Οπτικές ίνες  όχι πριν από το τέλος του 1958 και είναι σαφές πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς και στρατιωτικούς σκοπούς. Περιέργως η οπτική και λέιζερ ινών λίγο πολύ αναπτύχθηκαν ταυτόχρονα. Ο Philip Corso είπε για την εξεύρεση οπτικών ινών στο σκάφος Roswell που ήταν τυλιγμένο σε υλικό που επέτρεψε στο φως να γυρίσει πραγματικά γωνίες.

Microchip, 1958
Είναι αδύνατο να συνοψίσουμε το πόσο αυτές οι μικροσκοπικές λωρίδες πυριτίου και μετάλλων έχουν αλλάξει τη ζωή μας. Διατίθενται στα πάντα, από παιχνίδια ,άρματα μάχης και μοτοσικλέτες σε μικροκύματα, αλλά όταν, το 1952, ο μηχανικός Geoffrey Dummer πρότεινε τη χρήση ενός μπλοκ του πυριτίου, των οποίων τα στρώματα θα παράσχει τα στοιχεία των ηλεκτρονικών συστημάτων, κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά και ποτέ δεν έχτισε ένα λειτουργικό πρωτότυπο . Έξι χρόνια αργότερα,η αμερικανική μηχανικός Jack Kilby πήρε τη σκυτάλη και έχτισε το πρώτο μονολιθικό ολοκληρωμένο κύκλωμα του κόσμου, ή μικροτσίπ.

Ολοκληρωμένο κύκλωμα, 1959 

Το πρώτο γενικής χρήσης υπολογιστή, η σχεδόν 30-ton ENIAC (1947), περιέχει 18.000 λυχνίες, 70.000 και 10.000 αντιστάσεις πυκνωτές. Το 1959, το ολοκληρωμένο κύκλωμα βάζει τα σπλάχνα σε ένα μικροσκοπικό τσιπ. Πριν από ολόκληρο τον κόσμο είναι δικτυωμένο, υπάρχει το ARPANET-τέσσερις υπολογιστές που συνδέονται με το 1969. Ακόμη και με το μεγαλύτερο μυαλό σκεπτικιστών ανάμεσά μας αυτή η τεχνολογία φαίνεται να συμβαίνει εν μία νυκτί και άλλαξε τον κόσμο μας.

Δορυφόρους επικοινωνιών, 1960
Το 1960 η AT &T ,κατέθεσε με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) για την άδεια να ξεκινήσει ένας πειραματικός δορυφόρος επικοινωνιών, με στόχο να εφαρμόσει σύντομα  ένα λειτουργικό σύστημα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντέδρασε με έκπληξη και δεν υπήρχε καμία πολιτική θέση για να βοηθήσει και να εκτελέσει τις πολλές αποφάσεις που σχετίζονται με την AT &T πρόταση. Έως τα μέσα του 1961,στη NASA είχε απονεμηθεί ένα ανταγωνιστικό συμβόλαιο σε RCA για την κατασκευή ενός μεσαίου σε τροχιά (4.000 χιλιόμετρα ύψος) ενεργού δορυφόρου επικοινωνιών (ρελέ)?Το στρατιωτικό πρόγραμμα, ADVENT, ακυρώθηκε ένα χρόνο αργότερα λόγω της πολυπλοκότητας του διαστημικού οχήματος, με καθυστέρηση στη διαθεσιμότητα εκτοξευτή, και υπερβάσεις δαπανών. Όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά αυτή η λίστα με μερικούς ανθρώπους, που δήλωσαν ότι οι Ρώσοι εφεύρεσαν πραγματικά αυτή τη τεχνολογία και για τους Αμερικάνους ότι ήταν αργά για αυτούς. Αυτό μπορεί να αληθεύει, αλλά τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς οι Ρώσοι καταλάβανε αυτή την τεχνολογία.

ασύρματη τεχνολογία, 1961 
Το 1961 Black and Decker κυκλοφορεί το πρώτο ασύρματο τρυπάνι της. Το επαναστατικό αποτέλεσμα δίνει νέα δύναμη στα χέρια των DIYers και χάρη σε μια σύμβαση με τη NASA για τους αστροναύτες.

Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 1962 
Η ευρεία χρήση των τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών ξεκινά κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, με την ανάπτυξη του 1000 AQM-34 Firebees Ryan. Το πρώτο μοντέλο από αυτά τα 29-πόδια-μακρύ αεροπλάνο αναπτύχθηκε σε μόλις 90 ημέρες το 1962. Το AQM-34S πήγαινε για να πετάξει σε πάνω από 34.000 αποστολές επιτήρησης. Η επιτυχία τους οδηγεί στην ενδεχόμενη ανάπτυξη των μη επανδρωμένων εναέριων οχήματων που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα.

Night Vision Device 1963 
Η πρώτη γενιά συστημάτων παθητικής, που εισήχθη κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, ήταν μια προσαρμογή των προηγούμενων ενεργών GEN  τεχνολογίας, και βασίζονται σε περιβάλλοντα φωτισμό αντί για μια υπέρυθρη πηγή φωτός. Χρησιμοποιώντας ένα S-20 φωτοκαθόδου, ενισχυτές εικόνας τους παράγουν ένα ελαφρύ ενισχυτή 1000X, αλλά και να απαιτούν φως του φεγγαριού για να λειτουργήσει.Το σκάφος που βρίσκεται στο Roswell ειπώθηκαν για να έχουν τα παράθυρα που επέτρεψε στους επιβάτες να δουν τη νύχτα, χωρίς τη βοήθεια του φωτός!  Ένα φακό του ματιού από έναν από τους αλλοδαπούς επίσης  να αφαιρεθεί το οποία έδωσε το παρόν ,την ικανότητα να βλέπει τη νύχτα, χωρίς τη βοήθεια τεχνητό φως.

Ποντίκι, 1964 
Οι πρόωρη υπολογιστές ήταν στο μέγεθος των σπιτιών και μια απίστευτη σειρά από κουμπιά και  μπάρες. Με την έκρηξη της ποσότητας των πληροφοριών pinging σε οθόνες σε όλο τον κόσμο, ένας απλός τρόπος για να διαχειριστείς τα πάντα ήταν απαραίτητος. Το αμερικανικό ραντάρ τεχνικός Douglas Engelbart του Stanford Research Institute ανέλαβε την πρόκληση και η πρώτη «θέση XY ένδειξη» πρωτότυπο το 1964.  Η Ουρά που μοιάζει με καλώδιο για να οδηγήσει το παρατσούκλι του ποντικιού.

Charge-coupled device 1969 
George Bell Labs »Smith και Willard Boyle εφεύρει μια charge-coupled device (CCD), που μπορεί να μετρήσει το φως που φτάνουν σε ποσοστό μόλις ένα φωτόνιο ανά λεπτό. Οι συσκευές του Smith και του Boyle επιτρέπουν εξαιρετικά εξασθενημένες εικόνες που καταγράφονται, η οποία είναι πολύ χρήσιμη στην αστρονομία. Σήμερα, πιο σημαντικός αντίκτυπος της είναι στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες βασίζονται σε συστοιχίες CCD που περιέχουν εκατομμύρια pixels.

Αυτή η λίστα είναι εντυπωσιακή και είναι μια συγκρατημένη περιγραφή, αλλά θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς έκαναν την τόσο πολύ κρίσιμη τεχνολογία που ανακάλυψαν, και εφευρέθηκε, και υπολόγισα σε ένα χρονικό διάστημα είκοσι χρόνια! 

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger