Τοποθέτηση – έκπληξη! Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με τρομοκράτες

Την πρώτη του συνέντευξη (στο περιοδιοκό «Crash») μετά την αποφυλάκισή του παραχώρησε ο επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος και, όπως αναμενόταν, σε αυτή ρίχνει αρκετές... βόμβες που θα ανοίξουν νέο κύκλο αντιδράσεων. Σταχυολογούμε μερικές από τις δηλώσεις του, που προκαλούν έκπληξη.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας νέος Στάλιν απαντά:
«Αυτό είναι αστείο. Αυτοί που τα λένε αυτά έχουν διαβάσει τι υπήρξε ο Στάλιν; Αυτά τα έλεγε παραμονές εκλογών η Ν.Δ., μήπως μπορέσει να μας κλέψει καμία ψήφο, και προφανώς κατάφερε να κλέψει κάποιες ψήφους».
Για την κατάθεση στεφανιού από τον Τσίπρα στο Σκοπευτήριο αμέσως μετά την ορκωμοσία του ως πρωθυπουργού υποστηρίζει ότι «στην Καισαριανή δεν εκτελέστηκαν μόνο αριστεροί, αλλά και πολλοί πατριώτες αντιστασιακοί που ήταν δεξιοί».

Για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Ξηρού ο Νίκος Μιχαλολιάκος παίρνει μια θέση που θα συζητηθεί και υποστηρίζει: «Οποιος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση από πλευράς υγείας καλό είναι να βρίσκεται στο σπίτι του και όχι στη φυλακή. Και αυτό ισχύει για όλους, αριστερούς, δεξιούς κ.τ.λ. Δεν μπορεί το κράτος να είναι εκδικητικό και να βασανίζει».

Στο ερώτημα αν έχει σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία απαντά: «Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα έχει σχέσεις με τρομοκράτες. Τώρα μεμονωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω τι κάνουν... Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν στελέχη της Ν.Δ. επισκέπτονταν μέσα στη φυλακή τους Απριλιανούς και ζητούσαν μάλιστα την απελευθέρωσή τους».

Αναφερόμενος στους 18 μήνες που πέρασε στη φυλακή αναφέρει: «Κυριολεκτικά μας κατέστρεψαν τη ζωή. Μας στέρησαν την ελευθερία μας και μας κλείδωναν κάθε μέρα σε ένα κελί, λες και ήμασταν σκυλιά. Το μοναδικό που μας κρατάει όρθιους είναι ότι διωκόμαστε για τις ιδέες μας και ότι είμαστε αθώοι».
Τέλος, αναφερόμενος στη δίκη υποστήριξε: «Το ισχυρότερο χαρτί που έχουμε είναι η ίδια η δικογραφία. Οποιον δικηγόρο και αν ρωτήσετε, ακόμη και αριστερό δικηγόρο, θα σας πει ότι η δικογραφία "χάνει" από χίλιες πλευρές».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger