Μία περίερη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις ιταλικές αρχές με οσμή τρομοκρατικού χτυπήματος και "άρωμα" Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline, στην ιταλική πόλη της Γένοβα κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας στο σπίτι δύο Γενοβέζων βρέθηκαν κάποια ευρήματα, τα οποία πλάθουν σενάρια μέχρι και σχεδιαζόμενης επίθεσης στην επικείμενη συνεδρίαση της ξακουστής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ τον Ιούνιο στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, μαύρα φούτερ, σφαίρες, ένα μαχαίρι και δύο χειρόγραφα φύλλα τα οποία η αστυνομία χαρακτήρισε ως "δυναμικού ερευνητκού ενδιαφέροντος" και "αναρχικού τύπου". Αυτό που προκάλεσε όμως τον μεγαλύτερο προβληματισμό είναι μια λίστα με Ιταλούς και ξένους αξιωματούχους, η οποία λίστα φυλασσόταν μέσα σε ένα βιβλίο σχετικό με την Λέσχη Bilderberg. Το αν ετοιμαζόταν χτύπημα μεμονωμένα σε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα ή κάποιο μεγαλύτερο κατά της συνεδρίασης της Λέσχης είναι αντικείμενο ερεύνης. Το δεύτερο ενδεχόμενο πάντως θεωρείται πιο δύσκολο μιας και οι συνεδριάσεις της Λέσχης "απολαμβάνουν" κάθε χρονιά πάρα πολύ αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Η φετινή συνάντηση των αντιπροσώπων της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου, στο πολυτελές ξενοδοχείο Interalpen, στα αυστριακά βουνά κοντά στην πόλη Telfs.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger