Είκοσι χρόνια μετά την καταδίκη της σε κάθειρξη 17 ετών, η «σατανίστρια της Παλλήνης», Δήμητρα Μαργέτη, βρέθηκε και πάλι στις δικαστικές αίθουσες.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή της για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, η 38χρονη σήμερα, μητέρα δύο παιδιών, πλέον αντιλαμβάνεται πώς είναι να ζεις την αληθινή κόλαση.

Η 38χρονη μητέρα προσέφυγε στο πρωτοδικείο της Αθήνας και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της, για τη διατροφή των παιδιών τους, ηλικίας 5 και 11 ετών.

Η Δήμητρα Μαργέτη είχε καταδικαστεί για απλή συνέργεια στις δύο ανθρωποκτονίες που διέπραξαν για χάρη του Εωσφόρου οι συγκατηγορούμενοί της Ασημάκης Κατσούλας και Μάνος Δημητροκάλλης.

Όταν αποφυλακίστηκε, διατήρησε χαμηλό προφίλ, παντρεύτηκε έναν εργολάβο οικοδομών.

Τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και ο γάμος εδώ και ενάμισι χρόνο έχει ουσιαστικά τελειώσει.

«Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος», ανέφερε η 38χρονη στην Espresso, που αποκαλύπτει το θέμα.

«Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως», είπε η ίδια ενώπιον του δικαστή.

Η Δήμητρα Μαργέτη εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι.

«Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό», είπε η Δήμητρα Μαργέτη και πρόσθεσε: «Ζούμε με ελεημοσύνη».

«Παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα» υποστήριξε ο σύζυγός της ενώπιον του δικαστηρίου και πρόσθεσε: «Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger