Το Βατικανό εχει ένα μυστικό σχέδιο για να αποκαλύψει την παρουσία ενός εξωγήινου Θεού, δηλαδή, να προετοιμάσει τις μάζες για την άφιξη των εξωγήινων πολιτισμών.Ποια θα ήταν η μετέπειτα συμπεριφορά της χριστιανικής πιστών της Καθολικής Εκκλησίας :

"Χριστιανοί δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουν την πίστη τους στο Θεό, απλώς και μόνο με νέες, απροσδόκητες πληροφορίες του θρησκευτικού
χαρακτήρα, αλλά σχετικά με εξωγήινους πολιτισμούς . Ωστόσο, όταν η "θρησκευτική επαληθεύει ότι οι εξωγήινοι πολιτισμοί" που μπορεί να υπάρχουν εχτος της Γης, "θα οδηγήσει σε" μια αναθεώρηση [του ευαγγελίου] συμπεριλαμβανομένων των νέων δεδομένων ... "
Πριν από μερικά χρόνια στην κορυφή του βουνού, στο ορος Graham,στην Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) με την άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, το έργο ολοκληρώθηκε με τη κατασκευή ενός διεθνούς κέντρου για την αστροφυσική που περιλαμβάνει τρία τηλεσκόπια. Ένα από αυτά, το Μεγάλο Τηλεσκόπιο Binocular, ολοκληρώθηκε και είναι το μεγαλύτερο που κατασκευάστηκε ποτέ.έχει τεθεί σε λειτουργία από 21 Απριλίου, 2010 ανήκει στη μεγαλύτερη θρησκευτική οργάνωση στον κόσμο,στο Βατικανο
είναι Τηλεσκόπιο Προηγμένης Τεχνολογίας (VATT) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και χρηματοδοτείται από το Βατικανό.
πήρε πάνω από μια δεκαετία για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τις δοκιμές, ένα ακόμα δίδυμο τηλεσκόπιο που έφτιαξαν πρόσφατα και τεθεί σε λειτουργία από το 2011.
Τα τελευταία χρόνια, έχουν πολλά υπέρυθρα όργανα,
Wide-field Infrared της NASA Survey Explorer (WISE) είναι ένα από αυτά. Αυτά τα εργαλεία υπερύθρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για την παρατήρηση μακρινών γαλαξιών, αλλά και για τον έλεγχο των αντικειμένων πλανητών κτλ ,

Από τις δηλώσεις που έγιναν σε ορισμένους ερευνητές, το τηλεσκόπιο θα ψάξει για λόγο για τον οποίο σχεδιάστηκε, έναν πλανήτη που ονομάζεται Nibiru ειναι γύρω από ένα μικρό αστέρι Καφέ νάνος κοντά στο ηλιακό μας σύστημα και ίσως σύντροφος του ήλιου μας Αυτό το αστέρι που ονομάζεται Dark Star (μαύρο αστέρι )


Planet X όπως φωτογραφήθηκε

Το τηλεσκόπιο φτιάχτηκε το 1990 με σκοπό τη μελέτη των ουράνιων σωμάτων επιπλέον αργότερα και το δίδυμο τηλεσκόπιο Hubble SkyHole 12. η CIA είχε ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πάπα ΧΙΙ για ένα ουράνιο σώμα στο ηλιακό μας σύστημα , μια εξωγήινη φυλή πολύ εχθρική .

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός θα επιτρέψει στους αστρονόμους να εξετάσουν λεπτομερώς και αστρικές περιοχές οι οποίες συνήθως κρύβονται από σύννεφα σκόνης. Αλλά το μεγαλύτερο οπτικό τηλεσκόπιο στον κόσμο, το Μεγάλο Τηλεσκόπιο Binocular στο όρος Graham, επιτρέπει στους αστρονόμους να παρατηρήσουν οποιοδήποτε αντικείμενο με φωτεινότητα πολύ αδύναμη, όπως καφέ νάνους και εξωπλανήτες.

Aπό τις δηλώσεις που έκανε ο ερευνητής και δημοσιογράφος Christopher Barbato, το υλικό που λαμβάνεται είναι πολύ ενδιαφέρον και μυστικό άκρος Top Secret πληροφορίες από ραδιοτηλεσκόπια και Lucifer VATT . εισάγεται σε ένα πρόγραμμα εξερεύνησης του διαστήματος που ονομάζεται Siloe, είχε φωτογραφήσει έναν πλανήτη τεραστίων διαστάσεων που πλησιάζει το ηλιακό σύστημα. Η προσέγγιση αυτή θα επιφέρει σοβαρές συνέπειες για τη Γη και τον πολιτισμό της (σμήνη από μετεωρίτες και κομήτες), καθώς και κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις θα είναι δραματικές για όλες τις θρησκείες του πλανήτη.




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger