ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – Η Εντολή στον Σόιμπλε για τη Δολοφονία της Ελλάδας Δόθηκε…

«Είναι προφανές ότι θα γίνει μια έξοδος. Και τότε είναι που η Ελλάδα θα πάει στη Ρωσία. Και από τη στιγμή που πάει στη Ρωσία, σε εκείνο το σημείο, αυτό που θα συμβεί είναι ότι η ευρωπαϊκή ηπειρωτική χώρα θα πάει σε μια άμεση βουτιά προς τα κάτω. Και αυτό στη συνέχεια θα διαμορφώσει τα πάντα».

«Εκεί οι Βρετανοί βασίζονται στον Ομπάμα, να προχωρήσει σε casus belli το οποίο θα είναι στην πραγματικότητα ένα βρετανικό casus belli. Η σωτηρία της κατάστασης θα είναι η αφορμή για τον πόλεμο. Η Ρωσία θα πάρει ένα τελεσίγραφο: είτε μας υποτάσσεσαι, ή θα πάμε σε πόλεμο. Οι Βρετανοί θα δημιουργήσου μια αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και της Προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Ομπάμα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πάει σε πόλεμο με τη Ρωσία».

«Αυτό είναι το σενάριο. Και το παιχνίδι εναντίον της Κίνας, είναι μέρος του ίδιου σχεδίου. Η υπόθεση είναι ξεκάθαρη. Το ερώτημα είναι: ποιος έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα; Και υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν αυτή την πραγματικότητα. Διότι, αυτό που πρόκειται να συμβεί, είναι ότι ξαφνικά τα θεσμικά όργανα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ξεκινήσουν πόλεμο».

«Αυτό που ο Σόιμπλε έκανε υπό τις διαταγές της βασίλισσας, θα είναι μέρος του προσχήματος. Η πολιτική της Βρετανικής Αυτοκρατορίας θα είναι, τότε, να κάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Για τον οποίο η Ρωσία θα είναι έτοιμη. Αυτό θα σημαίνει την εξόντωση μεγάλου μέρους του ανθρώπινου είδους, αλλά η Βρετανική Αυτοκρατορία θέλει να μειώσει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού ούτως ή άλλως.

«Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ας δούμε τι είδους κότσια και μυαλό μπορεί να έχουν οι άνθρωποι. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορούμε να κάνουμε πέρα από αυτό. Έχουμε να κάνουμε με αυτή την πρόκληση».

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger