Σε ποιες τσέπες πήγαν τα 1300 ύποπτα δάνεια της Αγροτικής 

Οι Εισαγγελείς ετοιμάζουν εντάλματα για πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και διαπλεκόμενους 

Πλυντήριο ξεπλύματος η τράπεζα για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ 

Τι έκρυβε η συνάντηση Τσίπρα – Νικολούδη 

Ένας πραγματικός Αρμαγεδδώνας για τα ελληνικά δεδομένα ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα και αφορά το γκρέμισμα του σάπιου κατεστημένου που διέλυσε την χώρα και την οδήγησε στην πτώχευση. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» η κυβέρνηση, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ και βάζει μπρος το σχέδιο «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ», σύμφωνα με το οποίο θα παταχθεί κάθε ίχνος διαφθοράς, διαπλοκής και φοροκλοπής στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας. 

Επί του προκειμένου την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας για την Αντιμετώπιση της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη με στόχο την άμεση συνεργασία τους για τα θέματα διαφθοράς που προκύπτουν συνεχώς. 

Ο κ. Νικολούδης ενημέρωσε λεπτομερώς τον πρωθυπουργό για τις υποθέσεις του ΤΑΙΠΕΔ και της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ στην συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι επόμενες, άμεσες, κυβερνητικές πρωτοβουλίες στον τομέα της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. Αυτά διέρρευσαν μετά την συνάντηση των δύο ανδρών.

ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger