Για «lunch» στο μοδάτο Albion του Ψυχικού εθεάθη το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας - Παρήγγειλε ταλιάτα των 21 ευρώ και παγωμένη Stella Artois - Την παράσταση έκλεψε η άγνωστη μελαχρινή που βρισκόταν στην παρέα του...

Μεσημέρι Κυριακής, στο Albion. Θαμώνες του, οι πιο gourmet από τους opinion leaders της πόλης. Εδώ συνυπάρχουν αρμονικά τα βόρεια με τα νότια προάστια, οι επώνυμοι με τους ανώνυμους, τα πρώην και τα next top models της πόλης. 



Πώς λοιπόν να περάσει απαρατήρητη η παρουσία ενός υπουργού της- πρώτης φορά αριστερά- κυβέρνησης; Βεβαίως, ο κ. Κουρουμπλής δεν έχει τους... νταλκάδες του κ. Λαφαζάνη, που την Παρασκευή έτρεξε στον Καρέα με το κοστούμι για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς και να κάνει δυο δηλώσεις και μόνο που δεν τον λιντσάρανε οι κάτοικοι. 

Στο υπουργείο Υγείας, δε, το σημαντικότερο που φαίνεται να τον απασχολεί εδώ και καιρό είναι το πώς θα απομακρύνει τους διοικητές του ΕΣΥ -περισσότερο και από το σοβαρότατο θέμα της έλλειψης των φαρμάκων. Οπότε, όσες «φωτιές» και αν ανάβουν, αφορούν τα του οίκου του και δεν επεκτείνονται παραπέρα- προς το παρόν τουλάχιστον. 

Χρόνος υπάρχει για να ξεκλέψει, έστω μια Κυριακή, για να απολαύσει καλό φαγητό σε συνδυασμό με καλή παρέα και στο ανάλογο περιβάλλον.


Ο κ. Κουρουμπλής συνοδευόταν στο Albion από ένα συνεργάτη του και μια όμορφη κυρία αγνώστων στοιχείων. Παρήγγειλε ταλιάτα μόσχου angus μέτρια ψημένη (κόντρα σπαλομπριζόλα χωρίς κόκαλα) με ρόκα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, ενώ η παρέα του απόλαυσε λαβράκι ψητό με αλμυρίκια, πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ, κάπαρη και λάιμ.


Μια σαλάτα Βαλεριάνα με σπανάκι, κολοκύθια, τρίμματα κατσικίσιου τυριού και λάδι φουντουκιού και τρεις παγωμένες εισαγόμενες μπύρες Stella Artois.



Το λογαριασμό πλήρωσε φυσικά ο ίδιος. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο κ. Κουρουμπλής είναι κύριος σε αυτά, ειδικά όταν στην παρέα υπάρχουν εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου. 




* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger