Στην εφημερίδα Secret μίλησε η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η κ. Αρίστη μίλησε με πολύ στοργή για τον γιο της και τις δύσκολες μέρες που περνάει τόσο η ίδια όσο και ο πρωθυπουργός μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

«Τρεις μέρες τώρα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας πάνω του», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του πρωθυπουργού.

Στην συνέχεια αναφέρεται στο ότι πλέον δεν βλέπει όσο συχνά θέλει τον γιο της.« Βλέπω τον Αλέξη πολύ σπάνια πια. Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του. Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε».

Αν η ίδια συμβουλεύει τον γιο της ανέφερε.« Όταν μιλάμε του λέω να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Μου λέει να μην ανησυχώ και πως όλα θα πάνε καλά».

Ενώ τέλος τόνισε πως δεν πίστευε πως ο Αλέξης της θα έφτανε τόσο ψηλά. «Πάντα ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα φτάσει τόσο ψηλά». Κλείνοντας και εμφανώς αστειευόμενη είπε. «Καμιά φορά λέω, αν ήξερα πως θα πιεζόταν τόσο, μακάρι να μη γινόταν πρωθυπουργός».

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger