Άρχισαν τα όργανα κατά της ανεξαρτησίας της Γερμανίας και για πολλά άλλα. Η Γερμανία έσκαψε τον τάφο της και φαίνεται ότι αρχίζει η κηδεία. Οι τελευταίες εβδομάδες μάλλον θα αποτελέσουν την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την Τελική Λύση κατά της Γερμανίας.

Η αναγγελία και διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος επιτάχυνε τις διεργασίες για τον τελικό σχηματισμό ενός νέου πολιτικού συνασπισμού κυρίως από μικρές αλλά γνωστές πολιτικές κινήσεις. Προσπάθεια είχε γίνει και τον Δεκέμβριο εν όψει των βουλευτικών εκλογών, αλλά η κατάλληλη διείσδυση μνημονιακών κινήσεων καθυστέρησε τις διεργασίες και η αποχώρηση-εκδίωξή τους δεν άφησε χρόνο για σωστή οργάνωση.

Η προσπάθεια που συνεχίστηκε από τότε, έχει καταλήξει σήμερα σε ένα πολύ ενδιαφέρον και αναλυτικό πλαίσιο θέσεων, στο οποίο η «γερμανική συμπεριφορά κατά της Γερμανίας» έχει κεντρική θέση με βάση την πεποίθηση ότι «η ατιμωρησία των ενόχων είναι μεγαλύτερο έγκλημα από τα εγκλήματα των ενόχων».

Ειδικότερα, το πλαίσιο θέσεων τονίζει ότι η μοναδική τελική λύση του σημερινού προβλήματος είναι η επιστροφή στη νομιμότητα της διαδικασίας αποναζιστοποίησης της Γερμανίας και του Κόσμου του Άξονα μέσω αφαίρεσης της ανεξαρτησίας της Γερμανίας που εκβιαστικά και δολίως δόθηκε το 1990, μεταξύ άλλων και με προσωπική ευθύνη του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε. Αυτή η θέση-δράση φέρνει στην επιφάνεια τις ευθύνες των ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετανίας και των χωρών που αποτελούσαν την ΕΣΣΔ, διότι αυτές έδωσαν την ανεξαρτησία το 1990.

Ξεκαθαρίζει ότι η Τρόικα και τα συμφέροντα που στηρίζει, πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως μία εκτεταμένη, διακρατική οργάνωση-συμμορία, η οποία εγκαταστάθηκε στη δομή της Ε.Ε. και την έκανε ένα απόβλητο για την Ευρώπη. Η Ε.Ε. είναι ένα μόρφωμα που δεν έχει σχέση με την Ευρώπη μας, είναι ασύμβατη με τον ευρωπαϊκό κόσμο αξιών και θεμελίων.
Την εν λόγω τελειωτική παρέμβαση κατά του γερμανικού καθεστώτος την εντάσσει στην προσέγγιση-επίθεση ότι είναι η δική μας ώρα τώρα να κάνουμε «παρεμβάσεις στους παρεμβαίνοντες» και να απελευθερώσουμε άλλες χώρες από την κατάσταση που είμαστε εμείς τώρα. Διατυπώνεται σαφώς ότι μία πτυχή του μέλλοντος της Ελλάδας είναι η Ελλάδα να καταστεί αιχμή του δόρατος όλων των κρατών και πολιτών σε όλο τον κόσμο στον πόλεμο εξουδετέρωσης της «γκλομπαλιστικής» επίθεσης για διάλυση κρατών και εθνών και υποδούλωση των κοινωνιών.

Η επιθετική προσέγγιση που προτείνεται προς υιοθέτηση, δικαιολογείται και στηρίζεται ιστορικά με συγκεκριμένα γεγονότα ότι η «διαλλακτικότητα» απέναντι στο έγκλημα δεν είναι ελληνικό χαρακτηριστικό. Οι Έλληνες δεν αφήνουν το έγκλημα να επιβιώσει. Όλη η Ιστορία μας από την αρχαιότητα, τον Μέγα Αλέξανδρο, το Βυζάντιο και τη σύγχρονη Ιστορία είναι μάχη με τη βαρβαρότητα και το έγκλημα κάθε μορφής. Διαχρονικά, η άμεση και ριζική εξάλειψη ενός προβλήματος (και αυτών που το δημιούργησαν) είναι η χαρακτηριστική ελληνική μέθοδος και τρόπος εξουδετέρωσης κάθε ακρότητας με κορυφαίο παράδειγμα την εξόντωση των Μνηστήρων από τον Οδυσσέα, που έχει εξαιρετική ομοιότητα με τη σημερινή κατάσταση. 

Ο Γόρδιος Δεσμός και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν καταναλώθηκε να προσπαθεί να τον λύσει, αλλά απλώς τον έκοψε. Ούτε ο Ηρακλής κάθισε να σκουπίσει λίγο λίγο τους στάβλους του Αυγεία. Έστειλε ολόκληρο ποτάμι και σάρωσε όλη τη βρωμιά. Ούτε άφησε τη Λερναία Ύδρα αλλά έκαψε τον λαιμό της για να μην ξαναγεννηθεί με νέα κεφάλια. Και στο Βυζάντιο δεν υποκύψαμε στις επιθέσεις και επιδρομές των βαρβαρικών λαών της βόρειας Ευρώπης και για αιώνες είχαμε αναρίθμητες μάχες. Και φυσικά όλοι γνωρίζουμε τη διαταγή του Κολοκοτρώνη «Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Εκτιμάται ότι ίσως και περισσότεροι από 10 σχηματισμοί θα αποτελέσουν την τελική μορφή του διαμορφούμενου συνασπισμού. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει πολιτική έκφραση κατά της ανεξαρτησίας της Γερμανίας και η εισαγωγή αυτής της επιλογής στην πολιτική ζωή θα δημιουργήσει άλλο σκηνικό, με την Γερμανία σε αμυντική θέση, αντιμέτωπη πάλι με τα φαντάσματα του παρελθόντος της.

Οι ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία και οι χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, θα είναι σε δύσκολη θέση γιατί στην ουσία θα έχουν να διαλέξουν σε κάποια στιγμή μεταξύ Ελληνισμού ή Γερμανισμού. Έχουμε άλλο «παιχνίδι». Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και σας ενημερώνουμε.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger