Γράφει ο Νικ. Αργυρίου

Τις τελευταίες μέρες είναι έντονη μια δραστηριότητα, που όσα άτομα είναι διαισθητικά ίσως να το έχουν αντιληφθεί...

Ο λόγος γίνεται πως κατά την διάρκεια του ύπνου μας συμβαίνει να συμμετέχουμε στα διάφορα όνειρα, όπως είναι φυσικό και επόμενο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αναφορές άπο διάφορα άτομα πως ακούγεται κάποια φωνή να παρεμβαίνει σε ορισμένα όνειρά τους.  Εδώ, λοιπόν,  είναι αναγκαίο να κάνουμε την εξής ερώτηση:


Αυτό που συμβαίνει είναι μια  εσωτερική αντανάκλαση των συναισθημάτων, σκέψεων και επιθυμιών τους ή μια έξωθεν παρεμβολή ;;;

Κατ' αρχήν στην διάρκεια του ύπνου το αστρικό μας σώμα ταξιδεύει στο αστρικό πεδίο, που είναι ένας παράλληλος κόσμος.
Είναι φυσικό να δέχεται επιδράσεις κι από άλλες ενέργειες που δεν είναι εύκολα αντιληπτές στους πολλούς.

Αν, λοιπόν,  υποθέσουμε ότι οι κόσμοι αυτοί που κινούμαστε είναι ένα κατασκεύασμα από μια ανώτερη τεχνιτή νοημόσυνη ή από μια ομάδα  ανώτερων οντοτήτων. Τότε σημαίνει πως υπάρχουν δυνατότητες παρεμβολείς από αυτούς προς εμάς.

Μια επόμενη  ερώτηση είναι η εξής:

Υπάρχει υπερτεχνολογία που να γίνεται τέτοια υποσυνείδητη παρέμβαση;

Υπάρχει η λεγόμενη ψυχοτρονική (περισσότερα εδώ) που έχει την δυνατότητα να παρεμβαίνει με ηλεκτρονικό τρόπο στη συνείδηση κάποιου είτε στον ύπνο του είτε στο ξύπνιο του. 

Οι δυνατότητες είναι πολλές από εμφύτευση διαφόρων σκέψεων μέχρι των καθοριστικό έλεγχο της συμπεριφοράς ανθρώπινων πληθυσμών.

Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω:



Τι όμως τελικά συμβαίνει;

Εκείνο που συμβαίνει σήμερα είναι ότι τελικά όλα μπορούν να συμβούν. Δηλαδή υπάρχουν οντότητες που ελέγχουν τους διάφορους κόσμους, αλλά και απόκρυφη τεχνολογία ελέγχου του νου.  

Δείτε βίντεο:



Η τεχνολογία αυτή είναι απόρρητη και βρίσκεται στα χέρια των μεγάλων δυνάμεων, που βρίσκονται σε συνεργασία με τις προαναφερθείσες οντότητες για τον έλεγχο του πλανήτη.

Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω :

Δημοσίευση σχολίου

Blogger