Βόθρος… Χωρίς πάτο. Αυτό είναι τελικά πολλά από τα πολιτικά πρόσωπα.

 Άνθρωποι χωρίς στοιχειώδες ήθος και αρχές που δεν διστάζουν να πληρώνουν για τις σεξουαλικές τους ορέξεις που είναι τουλάχιστον αρρωστημένες.
11
Η εμετική δράση γνωστού Υπουργού της Κυβέρνησης και του δημοσιογράφου, φίλου και υπευθύνου τύπου του γραφείου του στα κυκλώματα του αγοραίου έρωτα είναι διαρκής και πέρα από το ότι είναι εκ του νόμου παράνομη γίνεται ακόμα πιο κατάπτυστη αφού όπως μαθαίνουμε οι ιδιαίτερες προτιμήσεις των δύο αντρών είναι νεαρά αγόρια και κορίτσια. Και δυστυχώς είναι γνωστό τοις πάσι το αρρωστημένο τους πάθος. 

Ντροπή και αίσχος!

Ο μεγαλοδημοσιογράφος, το συνεταιράκι και η «εκβίαση» υπουργού για τα διαφημιστικά κονδύλια


Από τα δίχτυα της αράχνης δεν μπορεί να ξεφύγει κανένας. Ιδιαίτερα, εκείνοι που κατ” επάγγελμα, σπεύδουν ακόμα και μέσω εκβιαστικών μεθόδων να επιχειρούν την επιβολή της εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους, προς διάφορα κέντρα πολιτικών αποφάσεων.

Στον ιστό της αράχνης έχουν «μπλεχτεί» εδώ και τρεις εβδομάδες, γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος – «εκβιαστής» που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν και τη δικαιοσύνη με πολύ σοβαρή υπόθεση και το συνεταιράκι του.

Αμφότεροι, βλέπετε, αδυνατούν να δεχτούν την περικοπή διαφημιστικού κονδυλίου από υπουργείο που επί μνημονιακής διακυβέρνησης της χώρας «ζέσταινε» τα ταμεία της εκδοτικής επιχείρησής τους σε εβδομαδιαία (σχεδόν) βάση.

Γνωστοί στην πιάτσα της αράχνης και όχι μόνο, αφού ο κόσμος τελικά είναι μικρός, ξεκίνησαν να εφαρμόζουν τη μέθοδο που τους διακρίνει και για να εκβιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να μη χάσουν τη «δόση» τους.

Άρχισαν, λοιπόν, να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος. Καρφί δεν τους καίγεται, δεν θα τους μάθουμε τώρα!

Όμως, αυτή τη φορά η λάσπη έπεσε και πάνω σε ανθρώπους που δεν έπρεπε, αφού και πάλι η απόπειρα εκβίασης καταστάσεων και φυσικά του υπουργού που έκοψε τα διαφημιστικά κονδύλια προς το αδίστακτο «δίδυμο», στηρίζεται σε ανυπόστατη επιχειρηματολογία.

Ας ελπίσουμε ο «αχόρταγος» μεγαλοδημοσιογράφος και το συνεταιράκι να καταλάβουν το λάθος τους και να μη συνεχίσουν και την ερχόμενη Κυριακή να «φωνάζουν» πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, για να μπουν και πάλι στο διαφημιστικό πλάνο του υπουργείου που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Διαφορετικά, το επόμενο «τσίμπημα» θα είναι γεμάτο στοιχεία, αριθμούς και ονόματα, για τα διαφημιστικά κονδύλια που οι δύο κύριοι έχουν λάβει από το συγκεκριμένο υπουργείο.

Και θα πονέσει, να είναι σίγουροι…




* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger