Χασισοφυτεία μαμούθ εντόπισαν οι Αρχές στην ορινή περιοχή Βαρτός στην Άμφισσα, καθώς κατόπιν ερευνών βρέθηκαν μπροστά σε περισσότερα από 1.300 δενδρύλια κάνναβης.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙΑΣ είχαν πληροφορίες για μεγάλη φυτεία στην περιοχή και ξεκίνησαν τις έρευνες. 

Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Κατέσχεσαν 1.164 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 εκατοστών ως και δυο μέτρων, άλλα 137 ύψους ως 0,05 εκατοστών που οι δράστες καλλιεργούσαν μέσα σε γλάστρες, ενώ βρήκαν ακόμη τέσσερα κιλά και 800 γραμμάρια αποξηραμένης και τρία κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που οι καλλιεργητές δεν είχαν προλάβει να πάρουν μαζί τους.Πάντως, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους χασισοκαλλιεργητές, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί. Στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται συντονισμένες έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών.


ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger