Η αυτοκτονία του υπαξιωματικού έχει σοκάρει όλη τη Σάμο.

Στην κηδεία του 38χρονου η ατμόσφαιρα ήταν “ηλεκτρισμένη”.

Οι φήμες και οι πληροφορίες που γρήγορα κυκλοφόρησαν στο νησί και ήθελαν τον υπαξιωματικό να έχει έντονη διαφωνία με ανώτερό του, λίγη ώρα πριν αυτοπυροβοληθεί, προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειας,η οποία θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Γι΄ αυτό το λόγο και απευθύνει την παρακάτω έκκληση:

Η οικογένεια του υπαξιωματικού Ιωάννη Κιλουκιώτη  κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει με αξιόπιστο τρόπο οτιδήποτε σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν το πρωί της 4ης Αυγούστου πριν από το τραγικό γεγονός του θανάτου του, που έλαβε χώρα στην 79 ΕΑΡΜΕΘ Σάμου, να στηρίξει την προσπάθεια αποκάλυψης των συνθηκών  που οδήγησαν στο θάνατο του.

Επισημαίνουμε ότι έχουμε διασφαλίσει οποιαδήποτε επώνυμη μαρτυρία να έχει την πλήρη κάλυψη του ανώτατου στρατιωτικού στελέχους  του νομού Σάμου.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.  6989790870                                 

Οποιαδήποτε πληροφορία επώνυμη ή ανώνυμη μας είναι πλέον πολύτιμη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης
του  άδικου χαμού του και στην απονομή δικαιοσύνης.onalert.gr


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Στη Σάμο ξέρουν ένα μυστικό που γνωρίζουν εκτός από Αθήνα πολλές περιοχές. Σε αυτό το μυστικό διαφωνούν πολλοί ευαίσθητοι άνθρωποι. Θυμηθείτε ότι ο αλλοδαπός τη ΜΥΡΤΏ στη Σάμο αν θυμάμαι καλά την κακοποίησε κ δεν είναι κινητό που έλεγαν (αυτό κανένας δεν το πιστεύει). Κ αν θυμάστε ήταν κ προστατευόμενος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Επίσης ο πυροσβέστης Καστρής είπαν ότι ήταν ατύχημα. Πιστεύω ότι καλύφθηκε. Γι αυτό άδικα ψάχνετε. Εμένα ούτως ή άλλως δεν έχουν σημασία τα λόγια μου. Κόσμος κ συμφέροντα δεν βοηθούν για λόγους δικούς τους κ άλλους που όταν συμβαίνουν τέτοια θέματα έχουν κ οδηγίες να μην μιλάνε. Κατ αρχήν ξεκαθαρίστε ότι ήταν αυτοκτονία το πρώτο βήμα σας. κ όσον αφορά τη διαφωνία είναι θέμα που μοιάζει με πολλές περιπτώσεις σύμφωνα με την εισαγωγή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή