Παραδοχή-χαστούκι στα κορόιδα της αντιπολίτευσης από τον μπαρουτακαπνισμένο Κορωνάκη.

Με απλά λόγια υποστηρίζει πως η κυβέρνηση δε προτίθεται να πάει σε εκλογές με την υπογραφή του 3ου Μνημονίου. Απλά θέλουν να παντελονιάσουν τα 80 δις ευρώ εις υγεία του κορόιδου Μειμαράκη και των ανύπαρκτων, ως αντιπολίτευση, Γεννηματά και Θεοδωράκη.

Oταν αρχίσουν να παίρνουν το ζεστό χρήμα από τους δανειστές θα τα βρουν μεταξύ τους στο μεγάλο πάρτυ της μοιρασιάς, όπως έκαναν πασόκοι και νεοδημοκράτες στην διάρκεια της αντιπολίτευσης.

Ενα ατέλειωτο πάρτυ θα διοργανώσει ο Κορωνάκης με το σύνθημα "γαμίσι, χασίσι και επιστροφή στη φύση" και θα αφήσει τον μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκη να ψάχνεται. Τα λεφτά της συμφωνίας θέλουν οι άνθρωποι και μετά θα βρουν τρόπο να πείσουν την Ζωή και τον Λαφαζάνη.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος Κορωνάκης το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ>

Η εκλογολογία δεν βοηθάει κανέναν και οι εκλογές δεν είναι όπλο, δηλώνει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Ο κ. Κορωνάκης εκτιμά ότι η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή και τονίζει ότι «η κοινωνία δεν αμφισβητεί την κυβέρνηση, η αντιπολίτευση δεν θέτει θέμα εμπιστοσύνης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν τη δυνατότητα να κουβεντιάσουν ανοικτά στις διαδικασίες του κόμματος, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, χωρίς απειλές, με στόχο την ανάκτηση της εμπιστοσύνης και μεταξύ μας».

Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση σημειώνει πως «κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά ηττηθήκαμε». «Κόμμα, κοινοβουλευτική ομάδα και κυβέρνηση ναρκωθήκαμε από τη διαπραγμάτευση και δεν βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις στην εφαρμογή ενός πιο συμμετοχικού μοντέλου διακυβέρνησης, ενός συνολικά διαφορετικού σχεδίου κοινωνικής ενεργοποίησης που θα αξιοποιούσε ανθρώπους, ικανότητες και δυνατότητες και θα έδινε δύναμη στη διαπραγματευτική διαδικασία, πετυχαίνοντας νίκες και στην καθημερινότητα του πολίτη», αναφέρει.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, «αυτό που σήμερα χρειαζόμαστε είναι αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια για να μπορέσουμε μαζί με τον λαό να χαράξουμε ένα σχέδιο απεμπλοκής από τους εκβιασμούς και τα μνημόνια».

Ερωτηθείς για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο κ. Κορωνάκης τον κατηγορεί ότι «από την πρώτη στιγμή έχει επιλέξει ρόλο κρίνοντας συναδέλφους του, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νεολαία με λεκτικές ακρότητες, ως μη όφειλε». «Το σημαντικότερο όμως είναι ότι επί των ημερών του δεν έχουμε δει αποφασιστικά βήματα στο κτύπημα της διαφθοράς και τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας, ενώ συνεχίζονται οι αναίτιες συλλήψεις συνδικαλιστών και αγωνιστών, οι επιθέσεις απέναντι σε κινητοποιήσεις και ένα γενικευμένο κλίμα ασυδοσίας και μη ελέγχου, που δυστυχώς προκαλεί ακόμα επιδεικτικά. Αυτό δεν νομίζω πως μπορεί να συνεχιστεί», επισημαίνει.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger