Προήλθε από μια... κρεατοελιά!

Άναυδοι και με την τρίχα κάγκελο έμειναν ακόμα και οι έμπειροι χειρουργοί νοσοκομείου της Κίνας, στη θέα μιας 87χρονης.

Η άτυχη γιαγιά, γνωστή στους συγχωριανούς της στο Guiyan της επαρχίας Sichuan και ως η «γυναίκα-μονόκερος» είδε μια κρεατοελιά στο κεφάλι της να μετατρέπεται, μέσα σε οκτώ χρόνια, σε μια σκληρή μάζα μήκους 13 εκατοστών!

«Στην αρχή πιστεύαμε πως δεν είναι κάτι σημαντικό και αντιμετωπίσαμε τη φαγούρα που την ταλαιπωρούσε με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική», ανέφερε ο γιος της Κινέζας, Wang Chaojun, συμπληρώνοντας:

«Πριν από δύο χρόνια ωστόσο, φύτρωσε στο σημείο ένα μικρό κέρατο, το οποίο αναπτύχθηκε ταχύτατα τους τελευταίους έξι μήνες. Πλέον η μητέρα μου υποφέρει από φρικτούς πόνους, αιμορραγεί συχνά, ενώ δεν μπορεί καν να κοιμηθεί»!

Τελικά η Liang Xiuzhen μεταφέρθηκε έστω και καθυστερημένα σε νοσοκομείο της Sichuan, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι στο κεφάλι της αναπτύχθηκε ένα σπάνιο δερματικό κέρας (κερατινώδης όγκος του δέρματος), το οποίο είναι συνήθως καλοήθες και μικρό…

Και μπορεί να πρότειναν τη λύση του νυστεριού, ωστόσο οι συγγενείς της ηλικιωμένης εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους λόγω της προχωρημένης ηλικίας της.

«Είναι σε πολύ ευαίσθητη περιοχή και δεν ξέρουμε αν θα αντέξει το χειρουργείο σε τόσο μεγάλη ηλικία», τονίζουν χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger