(γράφει ο Γραμματέας Οργανωτικού των «Λευκών Λύκων», Σπύρος Λιακωτός)

«Τζιχάντ»!!! Μία λέξη που τόσο καιρό την ακούμε, έχουμε πλέον εξοικειωθεί μαζί της, αλλά ήρθε η ώρα να τη νοιώσουμε στο πετσί μας... «Ιερός Πόλεμος»!!! 

Οι «καλοί» ισλαμιστές, εναντίον των «κακών» χριστιανών. 
Η τζιχάντ, στα χέρια των «εκλεκτών» της ISIS! 

Το αρκτικόλεξο αυτό, από τη μία θυμίζει τη θέα Ίσιδα, από την άλλη, δε διαφέρει και πολύ από τα ES-ES. Όμως, το χειρότερο είναι η προ μηνών ανακοινωθείσσα συνεργασία της ISIS με τον UCK. Εδώ, όντως έχουμε πρόβλημα και είναι πολύ σοβαρό. Τα ρεμάλια του UCK πιστεύουν ότι έχουν να κερδίσουν από αυτήν τη συνεργασία, όπως κέρδισαν επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Κούνια που τους κούναγε βέβαια, καθώς αυτήν τη φορά η Μοσάντ δε θα κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν οι πρόγονοί τους. Ναι! Καλά διαβάσατε! Η προέλαση του Μωάμεθ του β' και η κατάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας από τους Οθωμανούς, ήταν μία ενορχήστρωση εβραϊκής προέλευσης. Βλέπετε, οι διαφορές μεταξύ Εβραίων κι Ελλήνων, είναι διαχρονικές. Αυτήν τη φορά λοιπόν, για να μην ξεφεύγω από το θέμα, οι Εβραίοι δε θα κάνουν το ίδιο λάθος. Κάνουν όμως, άλλο. Χειρότερο: υποτιμούν τους Έλληνες (ως συνήθως).

Είναι πλέον σαφές και δεδομένο, ότι τόσο η ISIS όσο και ο UCK, χρηματοδοτούνται από εβραϊκά χέρια. Σκοπός τους είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση. Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται η εξολόθρευση του μεγάλου τους εμποδίου, που λέγεται Ελλάδα. Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάστηκε μία πολλαπλή επιστράτευση που κόστισε πολύ χρόνο, πολύ κόσμο και έναν αμέτρητο πακτωλό χρημάτων:
1. Πλήρη διάβρωση της πολιτικής ζωής της Χώρας
2. Πλήρη εξαθλίωση της στρατιωτικής άμυνας της Χώρας
3. Πλήρη απαξίωση των θεσμών της Χώρας
4. Πλήρη διάσπαση των κοινωνικών δομών
5. Μειονοποίηση του γηγενούς πληθυσμού και
6. Εξαθλίωση του γηγενούς πληθυσμού.

Όλα πραγματοποιήθηκαν. Ήδη είδαμε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα με κόμματα που νοιάζονται για τα αφεντικά τους κι όχι για το λαό. Ο Στρατός πλέον βρίσκεται στα όρια της πλήρους αποσύνθεσης. Κανείς πια δε σέβεται τους θεσμούς της Ελλάδος, ενώ το Σύνταγμα παραμένει ένα ανούσιο φληνάφημα χωρίς αντίκρυσμα και η Σημαία μας κατήντησε ένα «χρωματιστό πανί» που μπορεί να το μάθει όποιο τσογλάνι το επιθυμεί, χωρίς την παραμικρή τιμωρία. Κάθε κοινωνική δομή της Χώρας, αποτελεί πλέον παρελθόν, με σημαντικότερη όλων την οικογένεια. Επίσης, η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών έχει καταφέρει να κάνει τους Έλληνες μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα. Τέλος, η «οικονομική κρίση» - φούσκα, κατάφερε να φτάσει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού στην ανέχεια, με τις αυτοκτονίες να αγγίζουν τους 10.000 συνανθρώπους μας. Τι έχει μείνει λοιπόν από αυτήν τη Χώρα; Μόνο η ανάμνηση ενός ενδόξου παρελθόντος που στις ημέρες μας μετατράπηκε σε ένα εκμαυλισμένο ντροπιαστικό και ιταμό παρόν.

Με βάση λοιπόν τη λογική της Νέας Τάξης (που αυτήν υπηρετούν οι «τζιχαντιστές» κι ας μην το έχουν ακόμα καταλάβει), μένει μόνο το τελικό χτύπημα. Αν ήμουν νεοταξίτης λοιπόν, θα επέλεγα τη 17η Σεπτεμβρίου 2015 για να χτυπήσω τον εχθρό μου. Γιατί; Για τους εξής απλούς λόγους:
1. Διότι πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές, οπότε ο κόσμος ήδη θα βρίσκεται απορροφημένος σε αυτό
2. Διότι η πρόκληση σύγχυσης και πανικού είναι πιο σίγουρη στο τέλος μίας προεκλογικής περιόδου
3. Θα ανάγκαζα έτσι, μεγάλο μέρος των πολιτών να καταφύγουν άρον άρον στις κάλπες, από φόβο. Έτσι, θα μου έδινε το χώρο να περιπλέξω την πολιτική σκηνή, τοποθετώντας «κυβέρνηση κοινής αποδοχής» της αρεσκείας μου.
4. Θα έπιανα το Στρατό σε πλήρη διάσπαση, ανέτοιμο να αντιδράσει άμεσα.
5. Με το Στρατό ανέτοιμο και τον πληθυσμό σε πανικό, θα μπορούσα να καταλάβω όποιο σημείο θα επιθυμούσα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
6. Για σιγουριά, θα έριχνα στα δύσκολα και μία οργανωμένη επίθεση (στην προκειμένη περίπτωση, με την Τουρκία).

Τι γίνεται όμως αν ο πληθυσμός απέχει από τις εκλογές; Τότε υπάρχει πρόβλημα χοντρό:
1. Θα υπάρχει αμυντική γραμμή, έστω και πρόχειρη και
2. Δε θα μπορέσουν να μαζέψουν το απαιτούμενο ποσοστό συμμετοχής που χρειάζεται ώστε να υπάρξει μία -έστω και υποτυπώδης- κυβέρνηση, πράγμα που θα καθυστερήσει τα σχέδιά τους. Με αυτήν την καθυστέρηση βέβαια, προλαβαίνει ο ελληνικός λαός να οργανώσει σωστή «άμυνα». Κι όσο για τους τζιχαντιστές... μάλλον θ' αναγκαστούν να εγκαταλείψουν άρον άρον τη Χώρα.

Τα «παιγχνίδια» των δήθεν «ισχυρών» είναι πάντα σκοτεινά και πολύπλοκα. Ωστόσο, πάντα σκοντάφτουν στα απλά και λιτά, γιατί δεν έχουν μάθει (οι νεοταξίτες) να σκέφτονται... ελληνικά...

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΕΕ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger