ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 4500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ 1850 ΣΤΑΥΡΟΥΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ...ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΑΡΧΗΓΟ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΑΘΕΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ.ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Τo katerininews blogy.gr  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΥΤΟ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΦΑΙΔΩΝ ΛΟΡΙΔΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger