Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

Η προ ημερών δημοσιοποίηση των απόρρητων emails της Hillary Clinton στις αρχές του 2010 έκανε ρόμπα την «Ελευθεροτυπία», αλλά το κρύβουν όλα τα ΜΜΕ (πλήν «Δημοκρατίας» που το αποκάλυψε την περασμένη Δευτέρα).

Όπως προκύπτει από τα emails της τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, η εν Αθήναις Αμερικανική Πρεσβεία έδινε εντολές στην «Ελευθεροτυπία» τι θα γράψει και τι δεν θα γράψει!..
Ιδού τι ακριβώς συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου 2010, όπως αποκαλύπτεται σε ένα από τα emails της Ηillary…


Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζούντι Μακ Χέιλ αποστέλλει e-mail στη Χίλαρι Κλίντον σχετικά με την Μάνια Τεγοπούλου, εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας». Θέμα, η κάλυψη της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό και οι κινήσεις των ΗΠΑ.

Στο e-mail αναφέρεται ότι η «Ελευθεροτυπία» δημοσίευσε τα πιο αρνητικά άρθρα αλλά η εκδότριά της δεσμεύτηκε να δημοσιεύσει ένα άρθρο που γράφτηκε από την Αμερικανική Πρεσβεία για να εξουδετερωθεί η παραπληροφόρηση!..
Την εποχή εκείνη (Φεβρουάριος 2010) δούλευαν στην «Ελευθεροτυπία» όλα τα φιντάνια της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, από τον Δημητράκη Ψαρρά και τους «Ιούς», μέχρι τον αναρχικό Γιώργο Βότση.
Πώς ανεχόντουσαν αυτοί οι κομμουνίσταροι να παίρνει εντολές η εκδότριά τους από τους Αμερικανούς και να δημοσιεύει άρθρα γραμμένα κατευθείαν από την Αμερικανική Πρεσβεία, χωρίς να μπορεί να αλλάξει ούτε γράμμα;ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Δημοσίευση σχολίου

Blogger