Πριν από κάποια χρόνια οι Τζον Χάλιντεϊ και Νόα Σόουλ,  ανακάλυψαν έναν μύκητα και κατέγραψαν την επίδραση και τα αποτελέσματα από τη χρήση του που μπορεί να προκαλέσει άμεσα οργασμό στις γυναίκες.

Όπως αναφέρεται το IFL Science, σε δημοσίευση στο International Journal of Medicinal Mushrooms, ο Χάλιντεϊ εξηγεί ότι ο ίδιος και ο συνάδελφός του, Σόουλ, είχαν ακούσει για έναν ασυνήθιστο μύκητα που μπορούσε να βρεθεί στη Χαβάη, σε περιοχές στις οποίες είχε ρεύσει λάβα. Ο ανοιχτόχρωμος πορτοκαλί μύκητας υποτίθεται ότι έφερνε τις γυναίκες σε οργασμό απότομα, χωρίς εμφανή λόγο.

Οι δύο τους έσπευσαν στο νησί για να δουν εάν οι φήμες ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Εκεί βρήκαν τον μύκητα (Dictyophora), ο οποίος εμφανιζόταν σε μέρη από όπου είχε περάσει λάβα πριν 600-1000 χρόνια και θεωρούνταν αφροδισιακό όταν το μύριζαν γυναίκες. Η δοκιμή έγινε μέσω εθελοντών και καταγράφηκαν τα επίπεδα διέγερσής τους. Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν οι μισές γυναίκες είχαν όντως άμεσο οργασμό, ενώ οι άνδρες βρήκαν τη μυρωδιά του αηδιαστική.ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger