Το Project MONARCH, ξεκίνησε επίσημα από τον αμερικανικό στρατό στις αρχές της δεκαετίας του 1960, αν και ανεπίσημα είχε εφαρμοστεί πολύ νωρίτερα. Ωστόσο, φαίνεται να είναι από τα πιο σημαντικά και, ακόμη εξακολουθεί να ταξινομείται ως TOP SECRET για την "Εθνικής Ασφάλειας" των ΗΠΑ.


Συμβολίζεται με την πεταλούδα κι αναφέρεται στην πεταλούδα μονάρχης.


Το Project MONARCH βαζίσεται στα ηλεκτροσόκ και σε διάφορα βασανιστήρια. Όταν ένα άτομο υφίσταται τραύμα που προκαλείται από ηλεκτροσόκ, βλέπει γύρω την στιγμή εκείνη  σαν να κυματίζουν πεταλούδες.

Οι διάφοροι αστέρες του καλλιτεχνικού χώρου πέρασαν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα ελέγχου του νου, όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν...




Οι διάφοροι σωματικοί και ψυχικοί βασανισμοί στοχεύουν στην δομημένη διάσταση και ένταξη, προκειμένου να κατακερματίσουν την ψυχή σε πολλαπλές προσωπικότητες μέσα σε ένα συστηματικό πλαίσιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ένα σατανικό τελετουργικό λαμβάνει χώρα,  συμπεριλαμβανομένων ενός καθoριστικού καβαλιστικού μυστικισμού, όπου γίνεται με σκοπό την κατάληψη ενός συγκεκριμένου δαίμονα ή δαίμονων στον συμμετέχων στο πρόγραμμα. 

Έχει το πρόγραμμα αυτό πολλά στάδια και κατηγορίες....



Η Αιγυπτιακή Βίβλο των Νεκρών, είναι η αρχική πηγή έμπνευσης όλων των μυστικών προγραμμάτων έλεγχο του νου, διότι είναι μια συλλογή από τελετουργίες που περιγράφει ρητά τις μεθόδους βασανιστηρίων και εκφοβισμού (για να δημιουργήσει τραύμα), η χρήση φίλτρων (φαρμάκων) και η χύτευση ξόρκια (υπνωτισμός), με τελικό αποτέλεσμα τη συνολική υποδούλωση του μυημένου.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger