Επιτήδειοι «ξήλωσαν» ολόκληρο αλεξικέραυνο από το νοσοκομείο της Λαμίας.

Ερωτηματικό παραμένει πως κατάφεραν να μεταφέρουν μολύβι και χαλκό περίπου 130 μέτρων και αξίας περίπου 6.000 ευρώ, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, δεδομένου μάλιστα ότι το νοσοκομείο φυλάσσεται σε 24ωρη βάση.

Το πρώτο κρούσμα είχε παρατηρηθεί το 2010, όταν οι επιτήδειοι έκλεψαν από την ταράτσα του νοσοκομείου, 17 μέτρα χαλκού, άξιας περίπου 2.500 ευρώ. Ξαναχτύπησαν το 2013, όπου και πάλι έκλεψαν 15 μέτρα χαλκού. Αυτή τη φορά όμως τα ξήλωσαν όλα. Όσοι ανέβηκαν στη ταράτσα δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού οι κλέφτες του χαλκού είχαν  εξαφανίσει όλο το αλεξικέραυνο!  Φυσικά δεν πρόκειται για μια απλή κλοπή, αφού για να ξηλωθεί, να κοπεί, να φορτωθεί και να βγει από το νοσοκομείο Λαμίας τόση μεγάλη ποσότητα χαλκού, χρειάζεται ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο. 

Ο Διευθυντής της Ιατρικής υπηρεσίας και εκτελών προσωρινά χρέη διοικητή του νοσοκομείου Γιώργος Παπανάγνου, χθες πήγε στα γραφεία της Εισαγγελίας για να καταθέσει μήνυση και να ενημερώσει προσωπικά τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος έδωσε εντολή να γίνει κατεπείγουσα προανάκριση για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger