Δύο άνθρωποι που αποφάσισαν να αλλάξουν τελείως την ζωή τους τελικά συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Η Τζάσμιν Μερίνο που γεννήθηκε άνδρας και έγινε γυναίκα και ο Ράιν Σέιντ που γεννήθηκε γυναίκα και έγινε άνδρας, ερωτεύτηκαν και σχεδιάζουν να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά.



Ο 24χρονος Ράιαν ζει σαν άνδρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η 18χρονη Τζάσμιν έχει αρχίσει να παίρνει ορμόνες από τα 16 της. Παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν κάνει αλλαγή φύλου, δηλώνουν πως η σεξουαλική τους ζωή είναι τέλεια.

Η Τζάσμιν και ο Ράιαν λένε πως είναι σαν όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια και κάποια μέρα θέλουν να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά. «Η σχέση μας είναι τέλεια επειδή και οι δυο γνωρίζουμε πως νιώθει ένας άνδρας και μία γυναίκα, οπότε καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο» δηλώνει η Τζάσμιν.

«Μου αρέσει που ο Ράιαν είναι τρανσέξουαλ επειδή είμαι και ‘γω και κάθε φορά που νιώθω άσχημα με καταλαβαίνει. Είναι ο άνθρωπος μου. Με στηρίζει και με κατανοεί», λέει η Τζάσμιν.



Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν καλά. Δεν ήξερα ποιος είμαι, απλά καταλάβαινα πως κάτι δεν πάει καλά», λέει ο Ράιν από το Οντάριο και συνεχίζει: «Οι γονείς μου με πίεζαν για να συμπεριφέρομαι σαν κορίτσι αλλά εγώ φορούσα πάντα ανδρικά ρούχα. Όταν αποκάλυψα στην οικογένεια μου τι είμαι δεν με αποδέχτηκαν. Πέρασα δύσκολα, με πήγαν σε ψυχιάτρους, νόμιζαν πως είμαι άρρωστος».

Και η Γιασμίν από την Καλιφόρνια πέρασε παρόμοιες καταστάσεις: «Πάντα έπαιζα με μπάρμπι και οι γονείς μου δεν το δέχονταν. Ήξερα πως είμαι κορίτσι από το νηπιαγωγείο. Στα 16 μου θυμάμαι πως έβγαινα με μία τρανσέξουαλ και ήθελα να είμαι σαν αυτήν», λέει η 18χρονη και συνεχίζει:

«Έτσι, μια μέρα πήγα στην κουνιάδα μου και της τα είπα όλα. Εκείνη με προέτρεψε να γίνω ότι θέλω εγώ και να μην ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Με πήγε για ψώνια και με έντυσε σαν γυναίκα. Πήγα στο σχολείο ντυμένη έτσι και μου άρεσε πολύ».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Instagram ενώ η πρώτη τους επικοινωνία έγινε μέσω skype. «Μου έστειλε εκείνη μήνυμα αλλά δεν το πήρα θετικά. Σκέφτηκα πως είναι ένα από αυτά τα ξανθά κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι θέλουν αλλά τελικά αποφάσισα να προσπαθήσω», λέει ο Ράιαν και τελικά: «αποδείχτηκε πως ήταν το πιο γλυκό κορίτσι που έχω μιλήσει στη ζωή μου. Νομίζω πως την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα αφού δεν μπορούσα να σταματήσω να την κοιτάζω».



Η Τζάσμιν και ο Ράιν πλέον παίρνουν ορμόνες για να αποκτήσουν τα σώματα που πάντα ονειρεύονταν. «Κάθε δύο βδομάδες κάνω μία ένεση τεστοστερόνης. Την πρώτη φορά που έβγαλα γένια ήμουν τόσο χαρούμενος που δεν ήθελα να ξυριστώ», λέει ο Ράιαν.

«Μου πήρε περίπου δύο μήνες για να αποκτήσω στήθος. Μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη», λέει η Τζάσμιν και συνεχίζει: «Ο Ράιν μερικές φορές στεναχωριέται και εγώ προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει σαν άνδρας λέγοντας πως δεν ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους».

Οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν αλλαγή φύλου και να αποκτήσουν παιδιά χρησιμοποιώντας το σπέρμα της Γιασμίν και τα ωάρια του Ράιαν: «Θα κάνουμε αλλαγή φύλου, θα παντρευτούμε και μετά θα κάνουμε παιδιά»

Πηγή: Kool

Δημοσίευση σχολίου

Blogger