Πλήρωσε 8 ευρώ για ένα στιγμιαίο λαχείο και κέρδισε 450.000 ευρώ. Ο Μάικλ Ενγκφορς, μετά από έξι χρόνια στον δρόμο, είδε την τύχη να του χαμογελά.

Μετά από έξι χρόνια στους δρόμους ένας άστεγος έχει κάθε λόγο να πιστεύει σε μια πολύ καλύτερη ζωή καθώς η τύχη του χαμογέλασε μέσα από ένα δελτίο στιγμιαίου λαχείου.

Ο 61χρονος Μάικλ Ενγκφορ από το Ασπεν των ΗΠΑ, κέρδισε πλήρωσε 8 ευρώ σε ένα βενζινάδικο για να δοκιμάσει την τύχη του με ένα ξυστό λαχείο και κέρδισε 450.000 ευρώ. Ηταν μάλιστα η πρώτη φορά που αποφάσιζε να ξοδέψει ένα τόσο σοβαρό - για τα δικά του δεδομένα - ποσό σε κάτι τόσο αμφίβολο, όσο ένα στιγμιαίο λαχείο. 

Το 2009 ο Ενγκφορ είχε χάσει τη δουλειά και το σπίτι του μετά τον χωρισμό από την γυναίκα του και το επώδυνο διαζύγιο που ακολούθησε.

Η ζωή του πάντως δεν άλλαξε μονομιάς. Ο 62χρονος σκέφτηκε ότι η νέα ζωή του μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα. Αλλωστε κι αυτός την περίμενε 6 ολόκληρα χρόνια. Ετσι , αποφάσισε να κοιμηθεί ένα τελευταίο βράδυ σε ένα παγκάκι δίπλα σε μια εκκλησία, στο ίδιο σημείο που περνούσε τα βράδια του τους τελευταίους μήνες.

Ο Ενγκφορ δηλώνει έτοιμος να βάλει προτεραιότητες στη ζωή του. Θέλει να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό ο οποίος ευθύνεται για πολλά από τα προβλήματά του όπως η δύσκολη σχέση του με την κόρη του, την οποία έχει να δει εδώ και χρόνια.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger