Λάβρος κατά της Τουρκίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος όχι μόνο δεν ρίχνει τους τόνους, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να εκδικηθεί πολλαπλά για την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους.


Νέα επίθεση κατά της Τουρκίας και προσωπικά κατά του Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν…στην ετήσια ομιλία του στη ρωσική Δούμα.

Ο Ερντογάν «θα μετανιώσει για ό,τι έγινε» είπε ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόμενος στην πτώση του ρωσικού Σουκχόι SU24 από την Τουρκία αν και έσπευσε να συμπληρώσει ότι η Μόσχα δεν εμπλακεί σε πολεμική ρητορική με την Άγκυρα.

«Αν κάποιος πιστεύει ότι θα γλιτώσουν γι’ αυτό το ειδεχθές έγκλημα – τη δολοφονία των ανθρώπων μας – με ντομάτες και μερικούς περιορισμούς τότε είναι βαθύτατα γελασμένοι» είπε ο Ρώσος πρόεδρος όπως μεταδίδει το Sputnik.

«Δεν θα δουν μια νευρική, υστερική αντίδραση που είναι επικίνδυνη για εμάς αλλά και για όλο τον κόσμο. Δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο. Η βάση των ενεργειών μας είναι πρώτα απ’ όλα η υπευθυνότητα απέναντι στη χώρα και το λαό» συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger