Μία ακόμη αιματηρή σελίδα στην προπαγάνδα τρόμου έγραψαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, δίνοντας στη δημοσιότητα νέο βίντεο με τη σοκαριστική εκτέλεση «προδότη».
Στο βίντεο, σκηνοθετημένο στα πρότυπα… Χόλιγουντ του ISIS, απαθανατίζονται με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια οι τελευταίες στιγμές της ζωής ενός άνδρα, με σκοπό να σταλεί «ένα μήνυμα στην Τυνησία»…
Σύμφωνα δε με τα διεθνή Μέσα, φέρεται να «γυρίστηκε» στη βορειοανατολική Συρία, ενώ ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για κατασκοπία.
Το διάρκειας έντεκα λεπτών βίντεο ξεκινά με απειλές κατά της Τυνησίας και την προαναγγελία της εκτέλεσης ενός «προδότη», ενώ ακολούθως εστιάζει στην εκπαίδευση τζιχαντιστών.
Σε λίγο φθάνει ένα αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάζεται ένας άνδρας με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα και με καλυμμένα τα μάτια. Οι τζιχαντιστές στη συνέχεια τον κρεμούν ανάποδα από ένα δέντρο, την ώρα που η κάμερα ζουμάρει στο πρόσωπό του, από το οποίο έχει αφαιρεθεί πια η μάσκα.
Ο εκτελεστής αφού ετοιμάζει ακολούθως το καλάσνικόφ του, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον πυροβολεί πρώτα στον ώμο και έπειτα στο κεφάλι, διαλύοντάς του το κρανίο. 
Το φρικιαστικό μάλιστα βίντεο δεν σταματά εκεί, καθώς στη συνέχεια απεικονίζεται το σώμα του άνδρα να στραγγίζει από το αίμα, όπως και ό,τι απέμεινε από το κεφάλι του…


stoxos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger